17χρονος σκότωσε με βαριοπούλα 31χρονο και το κατέγραψε σε βίντεο

Είχαν χρηματικές διαφορές

Πρώτη Δημοσίευση 08-08-18 11:51

Μια άγρια δολοφονία έχει συνταράξει την τοπική κοινωνία του Αιγίου. 17χρονος σκότωσε με βαριοπούλα έναν 31χρονο αλλοδαπό και κατέγραψε την αποτρόπαια πράξη του σε βίντεο. 

Η αστυνομία κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να φτάσει στα ίχνη του 17χρονου και να τον συλλάβει τα ξημερώματα της Τετάρτης. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο 17χρονος επίσης αλλοδαπός το βράδυ της Τρίτης πήγε στο τροχόσπιτο, όπου διέμενε ο 31χρονος σε φυτώριο καλλωπιστικών φυτών. Εκεί τον χτύπησε αλλεπάλληλες φορές στο κεφάλι με βαριοπούλα με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει. 

Στη συνέχεια ο δράστης επέστρεψε στο σπίτι του για να πλύνει τα ρούχα του και πέταξε τη βαριοπούλα σε παρακείμενο χώρο με χόρτα και βάτα. 

Ο 17χρονος ομολόγησε την πράξη, λέγοντας στους αστυνομικούς ότι τον σκότωσε γιατί είχε δανείσει στο θύμα 1.500 ευρώ, τα οποία δεν του τα είχε επιστρέψει. 

Οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν τα ρούχα που φορούσε ο δράστης την ώρα του εγκλήματος, αλλά και τη βαριοπούλα. Ο δράστης παρέδωσε επίσης στην αστυνομία το κινητό του τηλέφωνο, στο οποίο είχε καταγράψει σε βίντεο την άγρια δολοφονία. 

Ο 31χρονος στο παρελθόν είχε εκτίσει καταδικαστική ποινή φυλάκισης για ναρκωτικά, ενώ στο τροχόσπιτο βρέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους τεσσάρων γραμμαρίων. 

Σε βάρος του 17χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top