Οχιά δάγκωσε αγοράκι 19 μηνών στο Πήλιο

Την ώρα που έπαιζε με μια μπάλα στην αυλή

Δείτε στο video τι δήλωσε η γιαγιά του παιδιού στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

 

Πρώτη δημοσίευση 18:00

 

Τυχερό μέσα στην ατυχία του ήταν ένα αγοράκι 19 μηνών το οποίο δάγκωσε οχιά στο Πήλιο.

Το περιστατικό συνέβη στις 23 Ιουλίου. Το παιδάκι έπαιζε με μια μπάλα στην αυλή του σπιτιού των παππούδων του, στην περιοχή Βένετο.

Κάποια στιγμή την κλώτσησε και πήγε να την πάρει. Αντί όμως το αριστερό του χέρι να ακουμπήσει την μπάλα, ακούμπησε σε μια πέτρα που βρισκόταν πάνω σε ένα κορμό δέντρου.

Τότε ήταν που πετάχτηκε και το δάγκωσε η οχιά.

Το αγοράκι άρχισε αμέσως να κλαίει. Όταν έτρεξαν οι παππούδες του να δουν τι συμβαίνει, διαπίστωσαν πως ο δείκτης του δαχτύλου του είχε δυο γρατζουνιές που έμοιαζαν σαν γρατζουνιές γάτας και έτρεχε λίγο αίμα.

Γρήγορα όμως άρχισε το δάχτυλό του να πρήζεται και να μελανιάζει.

Αμέσως το μετέφεραν στο νοσοκομείου Βόλου όπου όπως υποστηρίζουν οι παππούδες του παιδιού στην εφημερίδα «Μαγνησία» δεν του έδωσαν τη δέουσα προσοχή.

«Αποφάσισα σαν γιαγιά να δημοσιοποιήσω το θέμα: Πρώτον, διότι το Νοσοκομείο Βόλου δεν έδειξε την σοβαρότητα που έπρεπε, ήταν ανεύθυνοι, αδιάφοροι. Δεύτερον, διότι δεν υπήρχε ορός φιδιού, που έπρεπε να χορηγηθεί άμεσα. Είπαν ότι έπρεπε να τηλεφωνήσουν στο Υπουργείο, μετά στο κέντρο Δηλητηριάσεων και να σταλεί εφ’ όσον ήταν ανάγκη την άλλη μέρα, αφού ο ασθενής θα είχε καταλήξει. Και τρίτον, για να μην βρεθεί άλλο παιδάκι στην δική μας θέση» αυτά ανέφερε η γιαγιά του παιδιού στην εφημερίδα.

Μετά την απίστευτη αυτή περιπέτεια που παραλίγο να σταθεί μοιραία για το 19 μηνών αγοράκι, το παιδάκι νοσηλεύεται ακόμα έχοντας ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top