Tι λένε οι επιθεωρητές για το «οικόπεδο του θανάτου» στο Μάτι

Παγιδεύτηκαν και απανθρακώθηκαν εκεί  26 άνθρωποι

Στο «οικόπεδο του θανάτου» βρίσκονται επιθεωρητές περιβάλλοντος καθώς και η αστυνομία για να κάνουν έρευνες σχετικά με το πώς παγιδεύτηκαν και απανθρακώθηκαν εκεί  26 άνθρωποι το βράδυ της 23ης Ιουλίου.

Σημειώνεται ότι έχουν βρεθεί επιπλέον ευρήματα στο οικόπεδο αυτό, που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο πόρισμα των ερευνών. Συγκεκριμένα, ομάδα εθελοντών από τη Θεσσαλονίκη εντόπισαν ένα κινητό και κάποια παπούτσια που ανήκαν στα 26 θύματα.

Ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου μίλησε στο Star και είπε ότι μόλις ξέσπασε η φωτιά, ο ίδιος άνοιξε όλες τις πόρτες του οικοπέδου για να μπει μέσα κόσμος και να πάει προς τη θάλασσα. 

Αποκάλυψη για το οικόπεδο της φρίκης στο Μάτι: Είχε πρόσβαση στη θάλασσα

Ερωτήματα εγείρονται στο εάν πήρε άδεια για να φτιάξει αυτές τις πόρτες, ωστόσο αυτά θα απαντηθούν στην πορεία.

Σύμφωνα με τον Προϊστάμενο των Επιθεωρητών, υπήρχε όντως δίοδος προς τη θάλασσα μέσα στο οικόπεδο, ωστόσο με δυσκολία μπορούσε κάποιος να κατέβει λόγω του καπνού και της φωτιάς.

«Δεν μπορούμε να κάνουμε εικασίες αυτή τη στιγμή. Υπήρχε δυνατότητα εξόδου προς τη θάλασσα από το οικόπεδο, δεν μπορούμε να ξέρουμε ακόμα αν ήταν νόμιμη. Πολλά άτομα κατέβηκαν από εκεί, προφανώς εκείνη την ώρα που πέθαναν αυτοί οι άνθρωποι δεν μπόρεσαν να βρουν την έξοδο προς τη θάλασσα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου ήταν εκεί μέχρι τελευταία στιγμή και φώναζε κόσμο να μπει μέσα γα να πάει στη θάλασσα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top