Σαν τα "μελίσσια" έπεφταν στη θάλασσα οι άνθρωποι για να σωθούν

Κάτοικος του Ματιού περιγράφει στο Star όλα όσα έζησε

Για τον εφιάλτη που έζησε το βράδυ της Δευτέρας στο Μάτι, μίλησε στο Star, η κυρία Σ. Χατζηλαζαρίδου, περιγράφοντας με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τις προσπάθειες της ίδιας και άλλων ανθρώπων να γλιτώσουν από τις φλόγες. 

Δεκάδες άνθρωποι έτρεχαν για να σωθούν και έπεφταν στη θάλασσα σαν τα μελίσσια. "Οι φλόγες τους "έσπρωχναν" προς τη θάλασσα η οποία έκαιγε", είπε χαρακτηριστικά. 

"Ήμουν στη θάλασσα έξι ολόκληρες ώρες. Επειδή η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική πήγαμε μαζί με κάποια άλλα άτομα σε μία ξέρα λίγο πιο βαθιά να κάτσουμε εκεί αλλά ξαφνικά σηκώθηκαν τεράστια κύματα και όλα σκοτείνιασαν γύρω μας. Δεν είχαμε πια κανένα προσανατολισμό", περιέγραψε φανερά ταραγμένη και πρόσθεσε: 

"Χαθήκαμε όσοι ήμασταν εκεί μεταξύ μας. Υπήρχε μαύρο παντού, δεν έβλεπα ούτε τα αεροπλάνα για να καταλάβω πού βρίσκεται η Ραφήνα. Ήμουν μόνη μου και πάλευα μέσα στη θάλασσα για έξι ώρες. Κάποια στιγμή άκουσα κάτι ομιλίες και ζήτησα βοήθεια. Μαζευτήκαμε έξι- εφτά άτομα. Πάθαμε κράμπες, μας τσίμπησαν τσούχτρες, φοβόμασταν για καρχαρίες, ήμασταν πολύ βαθιά μέσα στο πέλαγο. Δεν υπήρχε ούτε ένα ελικόπτερο του λιμενικού!  Τα ρεύματα μας παρέσυραν προς τη μεριά της Λούτσας. Ήμουν σε κατάσταση σοκ χθες και σήμερα"!
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top