Ο καύσωνας δε θα κρατήσει για πολύ - Δείτε πότε χαλάει ο καιρός!

Στις παραλίες μέχρι αργά ήταν την Κυριακή οι Αθηναίοι

Ο καύσωνας του Ιουλίου δε θα κρατήσει για πολύ. Ο καιρός θα αλλάξει κέφια και μετά τις υψηλές θερμοκρασίες θα το γυρίσει σε βροχές από την Τρίτη.

Τη Δευτέρα 23/07 σταδιακά από τα δυτικά και βόρεια η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση περίπου 4-5°C αλλά η θερμοκρασία στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη θα φτάσει τους 37-38°C, και παράλληλα θα σημειωθούν καταιγίδες τις απογευματινές ώρες σε Ήπειρο, Μακεδονία, Θράκη και πιθανόν Θεσσαλία και Δυτική Στερεά. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα, αλλά με μικρή διάρκεια. Οι ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις άνεμοι πιθανόν να δημιουργήσουν προβλήματα στα κεντρικά και νότια. 

ΛΑΡΙΣΑ 38 

ΑΓΧΙΑΛΟΣ 38 

ΛΑΜΙΑ 38 

ΛΙΒΑΔΕΙΑ 38 

ΑΘΗΝΑ 38 

ΤΥΜΠΑΚΙ 38 

ΠΟΤΕ ΧΑΛΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ

O άστατος καιρός που θα ξεκινήσει την Τρίτη θα κρατήσει έως και την Πέμπτη τουλάχιστον, με κύρια χαρακτηριστικά κάποιες τοπικές μπόρες σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 32 βαθμούς Κελσίου.

ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΟΙ ΑΘΗΝΑΪΟΙ

Παραδοσιακά οι Αθηναίοι απαντούν στον καύσωνα με ατελείωτες ώρες στις κοντινές παραλίες  και μπάνιο στη θάλασσα έως αργά το βράδυ. 

ΓΕΜΑΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Την ίδια ώρα, οι ολιγοήμερες αποδράσεις, και λόγω οικονομικής στενότητας, κερδίζουν έδαφος με τους εκδρομείς να παίρνουν ανάσες ξεκούρασης και ανεμελιάς. Τα πλοία επιστρέφουν στο λιμάνι του Πειραιά ασφυκτικά γεμάτα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top