Μαρτυρία για καρκινοπαθή: "Της έδιναν λιγότερο φάρμακο και κινδυνεύει..."

Αποκαλύψεις για τη δράση του κυκλώματος με τα αντικαρκινικά  φάρμακα

Μια συγκλονιστική μαρτυρία για τις ολέθριες επιπτώσεις στην υγεία μιας ασθενούς από την εγκληματική δράση του κυκλώματος που έκλεβε και διακινούσε αντικαρκινικά  φάρμακα αποκαλύπτει το STAR.  Η άτυχη γυναίκα επί ένα ολόκληρο χρόνο λάμβανε μικρότερη ποσότητα φαρμάκου με αποτέλεσμα η υγεία της να επιδεινωθεί δραματικά. Το αποκλειστικό ρεπορτάζ είναι του Βάϊου Σύρρου. 

«Από τον Μάρτη του 2017 είχε ξεκινήσει η μητέρα μου να κάνει χημειοθεραπείες αλλά κάθε φορά μετά τη χημειοθεραπεία δεν είχε καμία παρενέργεια. Η απορία μου ήταν, ενώ άλλες γυναίκες που κάναν αντίστοιχα χημειοθεραπείες είχαν πολλές παρενέργειες και πέφταν στο κρεβάτι, η μητέρα μου δεν καταλάβαινε τίποτα».

«Από το σκάνδαλο και μετά οι χημειοθεραπείες που έκανε η μητέρα μου ήταν πάρα πολύ δυνατές με αποτέλεσμα να έχει πάρα πολλές παρενέργειες. Η ίδια θεραπεία, δεν άλλαξε κάτι!» 

Λιγότερη ποσότητα φαρμάκου για τον καρκινοπαθή, περισσότερο κέρδος.  Αυτό ήταν το πραγματικό τίμημα για να μπορεί το βρόμικο κύκλωμα να θησαυρίζει πουλώντας στο εξωτερικό αντικαρκινικά σκευάσματα. Οι ζωές των ασθενών θυσία στο βωμό του παράνομου κέρδους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Σάββατο απολογείται η γιατρός του Λαϊκού για το κύκλωμα με τα αντικαρκινικά φάρμακα 

Νέες έφοδοι της αστυνομίας για το κύκλωμα που διακινούσε παράνομα αντικαρκινικά φάρμακα

Γυναίκα - μυστήριο αποκάλυψε το κύκλωμα με τα αντικαρκινικά φάρμακα

«Για ένα χρόνο ουσιαστικά δεν έκανε χημειοθεραπεία. Γιατί μετά τη χημειοθεραπεία δεν είχε καμία παρενέργεια. Κι έχει φτάσει σε ένα σημείο τώρα που ο καρκίνος έχει προχωρήσει πάρα πολύ και η μητέρα μου είναι χάλια. Αυτοί είναι δολοφόνοι!»

Η δράση του βρόμικου κυκλώματος προκαλεί τριγμούς και στη Γερμανία,  καθώς αποκαλύπτεται ότι τουλάχιστον για 2 χρόνια, μεγάλη φαρμακευτική εταιρία από το Βρανδεμβούργο, προμηθεύονταν  παράνομα αντικαρκινικά σκευάσματα αξίας εκατομμυρίων ευρώ από ένα φαρμακείο στην Αθήνα. Στη Γερμανία ωστόσο τα παράνομα φάρμακα έφταναν στη  σωστή ποσότητα ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα με τις θεραπείες των ασθενών. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top