Στα καθήκοντά του επιστρέφει ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ

Δεν χρήζει πλέον ιατρικής παρακολούθησης ο Ναύαρχος Αποστολάκης

Στα καθηκόντά του επιστρέφει ο αρχηγός του ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, μετά από 16 ημέρες νοσηλείας, σύμφωνα με την απόφαση  που έλαβε  ομόφωνα το ιατρικό συμβούλιο, το οποίο συνεδρίασε σήμερα στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, μετά από εισήγηση των θεραπόντων ιατρών, παρουσία μάλιστα του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου. 

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ  Ευάγγελος Αποστολάκης  θα επανέλθει κανονικά  στην άσκηση των καθηκόντων του από την  Παρασκευή 20 Ιουλίου.

Στην ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας αναφέρεται για το ίδιο θέμα:     

«Την Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018 και ώρα 0930, συνεκλήθη ιατρικό συμβούλιο στο 251 ΓΝΑ, παρισταμένου του Υπουργού Εθνικής ‘Αμυνας κ. Πάνου Καμμένου, προεδρεύοντος του Διευθυντού Υγειονομικού ΓΕΕΘΑ, Υποπτεράρχου (ΥΙ) Γεωργίου Τολούμη, και συμμετεχόντων Ιατρών όλων των Κλάδων των ΕΔ, το οποίο μετά από εισήγηση των θεραπόντων Ιατρών, έκρινε ομόφωνα ότι ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ:

-Δεν χρήζει πλέον ιατρικής παρακολούθησης

-Δύναται απολύτως να ασκήσει τα καθήκοντα του.

Κατόπιν των ανωτέρω, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας αποφάσισε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ να επανέλθει στην άσκηση των καθηκόντων του από Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018».

             
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top