Συμπεθέρα του Κωστή Στεφανόπουλου η γυναίκα που δολοφόνησαν στην Πάτρα

Βασανιστικές οι τελευταίες της ώρες

Η 88χρονη που δολοφονήθηκε

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι κάτοικοι της Πάτρας, από τη δολοφονία της 88χρονης, Φούλης Παπανδρέου το πρωί της Δευτέρας μέσα στο σπίτι της σε κεντρικό δρόμο της πόλης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νεκρή μέσα στο σπίτι της γνωστή γυναίκα στην Πάτρα

Το θύμα ήταν σύζυγος του πρώην προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας, Ανδρέα Παπανδρέου, ενώ κόρες της ήταν οι επίσης γνωστές στην Πάτρα, Ευγενία Παπανδρέου (συμβολαιογράφος, ποιήτρια) και η οδοντίατρος Νίκη Πετσάλη.

Η 88χρονη σε παιδική ηλικία

(Η 88χρονη σε παιδική ηλικία)

Μάλιστα η εγγονής της, Μαρία Πετσάλη έχει παντρευτεί τον γιο του αείμνηστου προέδρου της Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλου, Ηλία. 

Τι έδειξε η νεκροψία – νεκροτομή

Το απόγευμα της Τρίτης ολοκληρώθηκε η νεκροψία νεκροτομή στη σορό της άτυχης γυναίκας, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες έδειξε ότι ο θάνατός της προήλθε από στραγγαλισμό. Οι τελευταίες της ώρες μάλιστα ήταν βασανιστικές, καθώς υπέστη απίστευτη σωματική βία από τον δράστη ή τους δράστες

Ήταν τόσο αδίστακτοι οι δράστες που δε δίστασαν να κλέψουν τη βέρα που φορούσε η 88χρονη στο χέρι της, όμως αυτό που προβληματίζει τους αστυνομικούς είναι ότι παρά το γεγονός ότι το σπίτι βρέθηκε αναστατωμένο και εντοπίστηκαν ίχνη σε έπιπλα, όπου φυλάσσονταν χρήματα, δε φαίνεται να λείπει κάτι. 

Η Φούλη Παπανδρέου που δολοφονήθηκε στην Πάτρα

(Η Φούλη Παπανδρέου που δολοφονήθηκε στην Πάτρα)

Επίσης δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης της πόρτας, ενώ εκτιμάται ότι το έγκλημα έγινε μεταξύ 12:00 – 14:00 το μεσημέρι. 

Όπως έγινε γνωστό, η άτυχη γυναίκα είχε παραγγείλει τα ψώνια της από το σούπερ μάρκετ. Όταν έφτασε στο διαμέρισμά της ο υπάλληλος για να της τα παραδώσει δεν του άνοιξε κανείς κι εκείνος ειδοποίησε τις κόρες της που διατηρούν γραφεία στους πιο κάτω ορόφους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ασφάλεια της Πάτρας έχουν προσαχθεί μέχρι στιγμής αρκετά άτομα, σε ορισμένα από τα οποία έχει γίνει λήψη DNA, το οποίο έχει σταλεί για έλεγχο στα εργαστήρια της Αθήνας .

Όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ίχνη DNA έχουν βρεθεί και στο διαμέρισμα της άτυχης γυναίκας.

Τέλος οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 88χρονη φέρεται να είχε σε κρύπτη επίπλου, φυλάξει χρηματικό ποσό 3.000 ευρώ, τα οποία ο δράστης ή οι δράστες παρόλο που έκαναν το σπίτι άνω - κάτω δεν κατόρθωσαν να τα βρουν και να τα αφαιρέσουν.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top