Ένταση έξω από το υπουργείο Οικονομικών

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΠΟΕΔΗΝ

Συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Οικονομικών πραγματοποιούν μέλη της ΠΟΕΔΗΝ και της ΑΔΕΔΥ, με κρεμάλες, γραβάτες, μαύρα πανιά και κάρβουνα. 

Διαμαρτυρία ΠΟΕΔΗΝ και ΑΔΕΔΥ έξω από το ΥΠΟΙΚ

Επικράτησε μάλιστα και μικροένταση, όταν οι συνδικαλιστές ζήτησαν να περάσουν για να συναντήσουν τον υπουργό, αλλά απωθήθηκαν από άνδρες των ΜΑΤ που βρίσκονταν στο σημείο. 

Ένταση έξω από το υπουργείο Οικονομικών

Οι συγκεντρωμένοι έβαλαν μπροστά από το υπουργείο κι έναν κουβά γεμάτο κάρβουνα, ο οποίος έγραφε πάνω: «Εδώ; Πάνος Καμμένος».

Μέλη της ΠΟΕΔΗΝ άφησαν κουβά με κάρβουνα έξω από το ΥΠΟΙΚ

Σε ανακοίνωσή της, η Ομοσπονδία αναφέρει ότι «στις 29 Ιουνίου, ο υπουργός Οικονομικών ακύρωσε προγραμματισμένη συνάντηση με αντιπροσώπους της ΑΔΕΔΥ, της ΠΟΕΔΗΝ και άλλων Ομοσπονδιών του Δημοσίου». Στην συνάντηση η ΠΟΕΔΗΝ «θα έθετε μείζονα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι Δημόσιες Υπηρεσίες Υγείας, Πρόνοιας και ΕΚΑΒ», σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.

Διαμαρτυρία εργαζομένων έξω από το ΥΠΟΙΚ

Όπως τονίζει η Ομοσπονδία, «οι συγκεντρώσεις της στο υπουργείο Οικονομικών θα πυκνώσουν. Ο υπουργός Οικονομικών δεν μπορεί να κρύβεται από τους εκλεγμένους εκπροσώπους δεκάδων χιλιάδων εργαζομένων στα Νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, την Πρόνοια, το ΕΚΑΒ».

Ένταση ανάμεσα σε συνδικαλιστές και ΜΑΤ στο ΥΠΟΙΚ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top