Ληστεία με καλάσνικοφ σε τράπεζα στη Λυκόβρυση

Έσπασαν με βαριοπούλα το τζάμι

Οπλισμένοι με καλάσνικοφ εισέβαλαν σε τράπεζα στη Λυκόβρυση δύο ληστές. Ακινητοποίησαν πελάτες και υπαλλήλους και πήραν χρήματα από τα ταμεία, αφού προηγουμένως έσπασαν το τζάμι με βαριοπούλα.

Όπως βλέπετε στις αποκλειστικές εικόνες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star οι αστυνομικοί του εγκληματολογικών ερευνών πήραν δείγμα βιολογικού υλικού από τις κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στην πόρτα. Με ιδιαίτερη προσοχή μετέφεραν την βαριοπούλα στα εργαστήρια μαζί με τα άλλα ευρήματα.

Η ληστεία έγινε στις εννέα το πρωί. Οι αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο μέσα σε ένα λεπτό όμως οι κακοποιοί κατάφεραν να ξεφύγουν με μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού. Πιθανολογείται ότι είχαν ασυρμάτους και έκαναν παρεμβολές σε αυτούς της Αστυνομίας για να μην μπορέσουν να τους καταδιώξουν.

Οι ληστές ήταν οπλισμένοι με καλάσνικοφ. Ακινητοποίησαν πελάτες και υπαλλήλους και πήραν χρήματα από τα ταμεία. Είναι η δεύτερη φορά, μέσα σε δύο ημέρες που το υποκατάστημα της Τράπεζας βρίσκεται στο στόχαστρο κακοποιών. Τα ξημερώματα της Τετάρτης προκάλεσαν έκρηξη στο μηχάνημα ανάληψης χρημάτων χωρίς να καταφέρουν όμως να πάρουν χρήματα.

 

 

  Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top