Τρίκαλα: Εικόνες από το σημείο της τραγωδίας – Νεκρό βρέφος 13 μηνών σε τροχαίο

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πατέρας του έφυγε από τον δρόμο και έπεσε σε γκρεμό

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από το σημείο της τραγωδίας στα Τρίκαλα, εκεί όπου ένα βρέφος μόλις 13 μηνών άφησε την τελευταία του πνοή.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (27 Μαϊου), όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 45χρονος και στο οποίο επέβαιναν η σύζυγός του, οι δυο ανήλικες κόρες του και το 13 μηνών αγοράκι, έφυγε από τον δρόμο και έπεσε σε γκρεμό.

Αποτέλεσμα ήταν όλοι οι επιβάτες να βρεθούν έξω από το αυτοκίνητο, ενώ ο θάνατος του βρέφους ήταν ακαριαίος.

Τραυματίες οι δυο γονείς με τα ανήλικα κορίτσια 10 και 13 ετών, κατάφεραν να αναρριχηθούν και να καθίσουν στις ταβέρνες μέχρι να έρθουν τα ασθενοφόρα να τους παραλάβουν.

Από το σημείο έτυχε να περνάνε και δύο ιδιώτες γιατροί οι οποίοι πλησίασαν τους τραυματίες και διαπίστωσαν και τον θάνατο του μικρού παιδιού, ενώ σύμφωνα με τις μαρτυρίες προσπάθησαν να κάνουν και ΚΑΡΠΑ (καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση) αλλά μάταια.

Σύμφωνα με το trikalaola, to σημείο που σημειώθηκε η πτώση του Ι.Χ. είναι στην είσοδο του χωριού Κοτρώνι μετά τη διασταύρωση προς Ελάτη με τους κατοίκους της περιοχής να υποστηρίζουν ότι αυτό ήταν το μόνο επικίνδυνο στην περιοχή.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν στο trikalaola.gr πως άκουσαν έναν δυνατό θόρυβο και αρχικά νόμισαν πως είχε σπάσει κάποιος πλάτανος. Όταν, όμως, άκουσαν τις φωνές των τραυματιών, πλησίασαν στο σημείο και τότε διαπίστωσαν τι είχε συμβεί.

Από την πτώση πιο σοβαρά τραυματίστηκε η μητέρα του βρέφους ενώ σε καλύτερη κατάσταση είναι ο πατέρας και τα δύο κορίτσια. Όλοι οι τραυματίες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Τρικάλων. 

Κάτοικοι καταγγέλλουν ότι τα ασθενοφόρα άργησαν να φτάσουν στο σημείο καθώς το όχημα του ΕΚΑΒ από το Κέντρο Υγείας Πύλης ήταν απασχολημένο με τη μεταφορά ασθενή που είχε υποστεί ηλεκτροπληξία. Έτσι το ΕΚΑΒ έστειλε ασθενοφόρο από τα Τρίκαλα, που βρίσκονται σε απόσταση 30χλμ. από το σημείο του δυστυχήματος.


 



 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top