Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στη δίκη για τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα

Η μοιραία σχέση του καθ΄ομολογίαν δολοφόνου με την 45χρονη γυναίκα – Ξέσπασαν τα αδέλφια της στο δικαστήριο

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Άμφισσας ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης η δίκη του  καθ' ομολογίαν δολοφόνου της παιδοψυχιάτρου, Θώμης Κουμπούρα το Δεκέμβριο του 2016 στο σπίτι της στη Λαμία.

Υποβασταζόμενη, η μητέρα της Θωμης Κουμπούρα κρατώντας τη φωτογραφία της κόρης της κατέβηκε τα σκαλιά του δικαστηρίου.

Λίγα λεπτά πριν είχε φει για πρώτη φορά από κοντά τον άνθρωπο που ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε την κόρη της.

Ο 40χρονος Χ.M μεταφέρθηκε στα δικαστήρια της Άμφισσας κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και αυτό γιατί οι αστυνομικοί φοβήθηκαν την οργή των συγγενών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δολοφονία παιδοψυχιάτρου στη Λαμία: Με προμελετημένο δόλο έδρασε ο 40χρονος – Για πρώτη φορά μέσα στο διαμέρισμά της

Η ΜΟΙΡΑΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟ

 

Οι μάρτυρες στις καταθέσεις τους μίλησαν για τη μοιραία σχέση του δράστη με την άτυχη Θώμη.

Γνωρίστηκαν στον πολιτικό φορέα των «Ελλήνων Συνέλευσις» στη Λαμία. Εκείνος πρωτοπαλίκαρο του Αρτέμη Σώρρα εκείνη παιδοψυχίατρος.Το βράδυ της 28ης Δεκεμβρίου 2016 την έσφαξε με 18 μαχαιριές.

Ο αδερφός της ξέσπασε στο δικαστήριο:

«Άνανδρε γιατί τη σκότωσες;» ρώτησε τον κατηγορούμενο.

«Θέλουμε ο Χ.M να τιμωρηθεί αυστηρά για τη δολοφονία της αδερφής μας. Δε θέλουμε τη συγγνώμη του» είπαν στο Star τα δυο αδέρφια της Θώμης Κουμπούρα.

Η δική για το φονικό που συγκλόνισε το πανελλήνιο διακόπηκε για τις 30 Μαΐου.

TO ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ

 

Το βούλευμα που είχε φέρει στο φως η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» τονίζει πως ο 40χρονος το βράδυ της 28ης Δεκεμβρίου του 2016, έδρασε μεθοδευμένα, είχε προμελετημένο δόλο και ήταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση όταν πήρε την απόφαση και εκτέλεσε την πράξη του.

Φρόντισε ακόμα να προμηθευτεί και χειμερινό εξοπλισμό για τα ελαστικά του ώστε να διασφαλίσει τη διαφυγή του μετά το έγκλημα.

Το βούλευμα τους χαρακτηρίζει ζευγάρι και λέει πως εκείνο το βράδυ μάλωσαν γιατί η Θώμη είχε δεσμό και με έναν άλλον άνδρα και του ζητούσε να χωρίσουν. Μετά από καυγά που είχαν, εκείνος της προκάλεσε 20 μαχαιριές στον θώρακα και στον λαιμό επιφέροντας τον θάνατό της.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ

 

«Κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού του με το θύμα, ο οποίος πιθανότατα συνδέεται και με το γεγονός πως η παθούσα διατηρούσε ερωτικό δεσμό και με άλλον άνδρα, του οποίου τις φωτογραφίες αφαίρεσε από την οικία της μετά την πράξη του, αλλά και πιθανότατα για λόγους σχετιζόμενους με την πρωτοβουλία του θύματος να διακόψουν τη σχέση τους, με προμελετημένο δόλο, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, η οποία καταδεικνύεται από το γεγονός πως μεθοδευμένα είχε σχεδιάσει τη διαφυγή του έχοντας προμηθευτεί χειμερινό εξοπλισμό για τα ελαστικά του αυτοκινήτου του, προκειμένου να διαφύγει σε ορεινή περιοχή του νομού Ευρυτανίας όπως και έπραξε, ενεργώντας μεθοδικά προκειμένου να καταστήσει δυσχερή τον εντοπισμό του από τις διωκτικές αρχές, αλλά και από το γεγονός πως κατά τη διάρκεια των τηλεφωνικών συνομιλιών που πραγματοποίησε από την οικία της παθούσας διατηρούσε ψύχραιμη και φυσιολογική συμπεριφορά και περαιτέρω, αντιλαμβανόμενος το περιεχόμενο των πράξεών του, μη σκοπεύοντας δε να τραυματίσει μόνο ή να επιφέρει κατ΄αρχήν σωματικές κακώσεις στην παθούσα, αλλά επιδιώκοντας αποκλειστικά να επιφέρει τον θάνατο αυτής, της επιτέθηκε με νύσσον και τέμνον όργανο και πιθανότατα μαχαίρι που έφερε μαζί του, προκαλώντας της ιδιαιτέρως επικίνδυνες για τη ζωή της σωματικές βλάβες, ήτοι περίπου 20 κακώσεις λαιμού και θώρακος, από 1,5 έως 5 εκατοστά. Ο ανθρωποκτόνος σκοπός του εξάλλου προκύπτει αφενός από τα πολλαπλά χτυπήματα που επέφερε και το μέσο που χρησιμοποίησε, και αφετέρου από τα ζωτικής σημασίας όργανα της παθούσας τα οποία έπληξε».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top