Τραγωδία στην Κρήτη: Αυτά είναι τα θύματα – Η γιορτή για το μπάτσελορ έγινε θρήνος

Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως

Βαρύ πένθος έχει πέσει σε ολόκληρη την Κρήτη από την πολύνεκρη τραγωδία που συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου στα Σφακιά, όταν ένα ταχύπλοο καρφώθηκε στα βράχια, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο αδέλφια κι ένας ακόμα φίλος τους, ενώ ένα τέταρτο άτομο τραυματίστηκε σοβαρά.

Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, οι τέσσερις φίλοι είχαν πάει στο μπάτσελορ πάρτι ενός φίλου τους που παντρεύεται για να γιορτάσουν με τον μέλλοντα γαμπρό τις τελευταίες μέρες της εργένικης ζωής του.

(Τα δύο αδέλφια που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα)

Στον γυρισμό από την Αγία Ρουμέλη και με κατεύθυνση το Λουτρό, όπου και θα διανυκτέρευαν το σκάφος που επέβαιναν ανέπτυξε ξαφνικά ταχύτητα και έπεσε πάνω στα βράχια στην περιοχή του Φοίνικα.

Ο νεαρός που επέζησε μάλιστα είναι ο κουμπάρος θα παντρέψει το ζευγάρι και μάλιστα σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες φαίνεται ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο και δε γνωρίζει τίποτα για το κακό που βρήκε τους φίλους του.

Οι τρεις φίλοι που σκοτώθηκαν ακαριαία ήταν πολύ αγαπητοί στην τοπική κοινωνία.

Τα δύο αδέλφια 32 και 34 ετών ήταν οδοντίατροι. Ο νεότερος αποφοίτησε από την οδοντιατρική σχολή Univerzita Pavla Jozefa Šafárika στο Kosice το 2010.

Στη συνέχεια,  υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως οδοντίατρος, ενώ το 2012 έκανε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην εμφυτευματολογία στο UCLA στο Λος Άντζελες.

Ο μεγαλύτερος αδελφός του ήταν γενικός οδοντίατρος με εξειδίκευση στην κλινική και χειρουργική μικροενδοδοντία.

Σπούδασε στην οδοντιατρική σχολή Univerzita Pavla Jozefa Šafárika στο Kosice και αποφοίτησε το 2010.

Έπειτα συνέχισε για μεταπτυχιακές σπουδές στο Τορίνο (Università degli Studi di Torino) και εξειδικεύτηκε στην κλινική και χειρουργική μικροενδοδοντία.

Τέλος ο 35χρονος ιδιοκτήτης μπαρ στα Χανιά, ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στους συντοπίτες του.

(Ο 35χρονος ιδιοκτήτης μπαρ)

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top