Αδελφός 18χρονης: «Μακάρι να το είχα καταλάβει ότι ήταν έγκυος, δε θα είχε συμβεί τίποτα κακό»

«Δε θα τις κρίνω εγώ, θα τις κρίνει η δικαιοσύνη»

Στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων βρέθηκε την Πέμπτη το πρωί ο αδελφός της 18χρονης, η οποία μαζί με τη βοήθεια της μητέρας της σκότωσε το μωρό της αμέσως μετά τη γέννα και το πέταξε στα σκουπίδια.

Ο νεαρός, κατέθεσε όσα γνώριζε για την υπόθεση και μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τώρα η μητέρα και η αδελφή του.

«Τις είδα και τις δύο προχθές στη ΓΑΔΑ. Ξέσπασαν σε κλάματα όταν με είδαν. Στεναχωριόντουσαν για μένα και μου είπαν ότι έχουν μετανιώσει για ό,τι έκαναν. Η αδελφή μου δεν μου είπε γιατί το έκανε. Είναι καλό παιδί, αλλά ανώριμο. Η δικαιοσύνη θα την κρίνει», είπε.

Επανέλαβε ότι δεν είχε καταλάβει απολύτως τίποτα για την εγκυμοσύνη της αδελφής του και αποκάλυψε ότι όταν έμαθε για το μωρό που βρέθηκε στα σκουπίδια στη γειτονιά του συγκλονίστηκε.

«Μακάρι να το ήξερα, αν το ήξερα δε θα είχε συμβεί τίποτα κακό. Θα κάναμε το καλύτερο γι’ αυτό το παιδάκι. Θα το δίναμε στην αδελφή μου που προσπαθεί τόσο καιρό να κάνει ένα παιδάκι, θα το δίναμε σε κάποια άλλη οικογένεια, σε ένα ίδρυμα, αλλά δε θα το σκοτώναμε», είπε.

Όταν έμαθε για το μωρό δεν σκέφτηκε ούτε για ένα λεπτό ότι κάποιος από την οικογένειά του είχε κάνει τέτοιο κακό. Ευχήθηκε να μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω και να βρισκόταν την ώρα του τοκετού στο σπίτι για να σώσει το μωρό και να βοηθήσει την αδελφή του.

Τώρα περιμένει κι εκείνος την απόφαση της δικαιοσύνης για τη μητέρα και την αδελφή του και προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top