Η γνήσια ελληνική κουζίνα στο σαλόνι business της Aegean Airlines

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

Γεύση από Ελλάδα στους επιβάτες business class της Aegean Airlines στις πτήσεις του εξωτερικού. Ένα μενού που μυρίζει παράδοση και μέσα από αυτό αναδύονται τα αρώματα του τόπου μας.

«Να προσφέρουμε στους επιβάτες μας και τους επισκέπτες της χώρας μας το πρώτο γευστικό καλωσόρισμα και το τελευταίο γαστρονομικό αντίο», δήλωσε στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR, η Σταυρούλα Σαλούτση, εκπρόσωπος της εταιρείας.

Τρεις πολύ γνωστοί σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν γεύσεις από Ελλάδα. Όρεξη να υπάρχει!

«Τη νέα άποψη και τη νέα προσπάθεια που κάνει η Aegean για τα ελληνικά προιόντα. Την τέχνη των μαγείρων και του ζαχαροπλάστη μας», δήλωσε ο Λευτέρης Λαζάρου.

«Μία χωριάτικη λίγο διαφορετική, θα περιμένει να φάει κερκυραϊκή πατσιτσάδα, θα φάει και μια μοντέρνα φάβα», δήλωσε με τη σειρά του ο Χριστόφορος Πέσκιας.

Δηλώσεις έκανε και ο Στέλιος Παρλιάρος, λέγοντας «Ο μπακλαβάς είναι με φιστικιά Αιγίνης, η πορτοκαλόπιτα είναι εμπνευσμένη από τα ωραία πορτοκάλια που έχουμε στη χώρα μας, είναι πολύ υγρή και ζουμερή η πορτοκαλόπιτα, γαλακτομπούρεκο που είναι νομίζω από τα λίγα δυνατά ελληνικά γλυκά».

Στο μικρολίμανο έγινε η παρουσίαση αυτής της πρωτοβουλίας σε μία εκδήλωση με πολύ κόσμο, επιχειρηματικούς και τουριστικούς φορείς.  

 

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top