Οικογενειακή τραγωδία στο Ναύπλιο: Νεκρή η μητέρα, στο νοσοκομείο η κόρη

Μετά από διαρροή υγραερίου στο σπίτι τους στην Καραθώνα - Εικόνες από το σημείο/ 07-05-2018 23:43

Τη ζωή της έχασε μια 85χρονη γυναίκα από το Ναύπλιο, ενώ η 58χρονη κόρη της νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από διαρροή υγραερίου στο σπίτι τους.

Μάνα και κόρη έμεναν μαζί τις τελευταίες δυο ημέρες στην περιοχή της Καραθώνας και είχαν γκάζι για τις οικιακές συσκευές τους καθώς το σπίτι που χρησιμοποιούσαν για τα καλοκαίρια δεν είχε ηλεκτρικό ρεύμα.

Κάποια στιγμή άρχισαν να μην απαντούν στα τηλεφωνήματα των οικείων τους το βράδυ της Κυριακής με αποτέλεσμα ν΄ανησυχήσουν και να τις αναζητήσουν στο σπίτι τους.

Για να μπορέσουν να μπουν μέσα έσπασαν το παράθυρο αντικρίζοντάς τες να είναι ξαπλωμένες στα κρεβάτια τους.

Το argolikeseidhseis.gr αναφέρει ότι κάποια από τις φιάλες υγραερίου του σπιτιού είχε διαρροή, με αποτέλεσμα η 85χρονη να εκπνεύσει πριν φτάσει το ασθενοφόρο. Νεότερες πληροφορίες από το argonafplia.gr αναφέρουν πως η άμεση επέμβαση του ΕΚΑΒ έσωσε την 58χρονη κόρη της άτυχης 85χρονης με την έγκαιρη παροχή οξυγόνου να αποδεικνύεται σωτήρια.

 Η 58χρονη έχει διαφύγει τον κίνδυνο και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Άργους.

Μέσα στο σπίτι ήταν και ο σκύλος της οικογένειας ο οποίος βρέθηκε σε κακή κατάσταση αλλά είχε ακόμα τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο για τις πρώτες βοήθειες και είναι άγνωστη η κατάσταση της υγείας του.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top