Μητέρα της 22χρονης παιδοκτόνου: "Δεν κατάλαβα τίποτα"!

Κλαίει και λέει «μακάρι να ζούσε το μωρό» η κόρη της

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την 22χρονη που πέταξε και σκότωσε το παιδί της στη Νέα Σμύρνη. Οι αρχές γνώριζαν για την εγκυμοσύνη της μήνες πριν ενώ η  μητέρα της , σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή της και δηλώνει πως δεν είχε αντιληφθεί τίποτα.

Τραγική ειρωνεία ή κακόγουστο παιχνίδι της μοίρας; Η 22χρονη φοιτήτρια ήθελε να αφιερώσει τη ζωή της στα παιδιά, κάθε μέρα ονειρευόταν πως θα ήταν να ζει μαζί τους μέσα σε ένα νηπιαγωγείο. Όταν ήρθε όμως η ώρα να αγκαλιάσει το δικό της , το πέταξε ......Η μητέρα  της  μιλώντας στην εκπομπή "Τατιάνα Live " δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα διαδραματίστηκαν.

 Τώρα ,μια εβδομάδα σχεδόν  μετά την απίστευτη τραγωδία έρχονται στο φως νέες αποκαλύψεις.

Όπως υποστήριξε η ίδια μιλούσε «για όλα» με την κόρη της, για τις εξόδους, τα τσιγάρα και τις σεξουαλικές επαφές.

Μάλιστα είχε γνωρίσει και τον φίλο της κόρης της, όπως ισχυρίσθηκε στο Tatiana Live και «ένιωθε μια ασφάλεια όταν ήταν μαζί της».

«Δεν παραξενεύτηκα όταν η κόρη μου είπε πως θα γυρνούσε στην Αθήνα. Είπε να γυρίσει και να πηγαίνει στην Καλαμάτα στις εξεταστικές. Μάλλον αυτό ήταν μια δικαιολογία», είπε η μητέρα της 22χρονης.

«Δεν κατάλαβα τίποτα, δεν άλλαξε νούμερο στο παντελόνι, δεν είχε κοιλιά. Συνήθως με έπαιρνε μαζί και ψωνίζαμε ρούχα. Έμεινα άφωνη μέχρι και τιον 8-9ο μήνα πήγαινα στο μπάνιο και έβλεπα σερβιέτες τυλιγμένες», λέει η μητέρα της 22χρονης και επαναλαμβάνει: «δεν κατάλαβα τίποτα».

Σύμφωνα με την ίδια, στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της η 22χρονη δεν έβγαινε πολύ.

«Το Σάββατο μία γειτόνισσα είδε το μωρό και ανέβηκε πάνω και μου λέει πως ένα μωρό είναι στο μπαλκόνι. Της είπα να δούμε και να χτυπήσουμε στο διαχειριστή. Ήρθε η αστυνομία μετά. Είδα το μωρό από κοντά και βοήθησα. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω, είμαι σοκαρισμένη», λέει η μητέρα της 22χρονης.

«Μόλις μας πήραν σάλιο (για την εξέταση DNA) τη ρώτησα αν έχει να μου πει κάτι» αναφέρει η μητέρα της 22χρονης.

«Την επόμενη μέρα μου λέει «μαμά αν σου συνέβαινε μία εγκυμοσύνη τι θα έκανες;» και της απάντησα πως θα το σκεφτόμουν αν θα το κράταγα και αν το καταλάβαινα αργά θα πήγαινα στο νοσοκομείο και θα το κράταγα», δηλώνει η μητέρα της νεαρής.

Σύμφωνα με την ίδια η 22χρονη της είπε «τρομοκρατήθηκα, δεν ήξερα τι να κάνω» και γι αυτό δεν της αποκάλυψε πως είναι έγκυος.

«Ειλικρινά δεν ξέρω πως γέννησε. Έλειπα» αναφέρει η γυναίκα και ισχυρίζεται πως μετά τη σύλληψη, η 22χρονη έκλαιγε και έλεγε «συγγνώμη μαμά».

«Μου είπε να μην πάρω τηλέφωνο το μπαμπά της, να μην του το πω», ωστόσο η ίδια το έκανε. Χαρακτήρισε τη συνάντηση πατέρα-κόρης «ψυχρή», ωστόσο «δεν ξέρεις πως αυτό το παιδί έχει μέσα του τον πατέρα από τη στιγμή που δεν ενδιαφερόταν».

Σε ερώτηση για το πότε άρχισε η 22χρονη να καταλαβαίνει τι συμβαίνει, η μητέρα της απαντά: «ακόμα δεν πρέπει να έχει συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει. Δεν θέλει να ακούσει τίποτα, δεν βλέπει τηλεόραση. Κλαίει και λέει «μακάρι να ζούσε το μωρό»».

«Κάποιος που είναι έξω από το χορό μπορεί να λέει διάφορα. Εμένα με έχουν βγάλει κακή μάνα. Αυτό μπορούν να το πουν άνθρωποι που μας ξέρουν. Ζητώ ένα μεγάλο συγγνώμη και ζητώ από τα παιδιά να μιλούν στους γονείς τους να μιλούν στους γονείς τους για να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο», καταλήγει η μητέρα της 22χρονης.

Η αστυνομία γνώριζε για την εγκυμοσύνη της από τον Οκτώβριο του 2017.

 

Είχε πάει στο Α.Τ. για να βγάλει ταυτότητα και με την επίκληση της εγκυμοσύνης μπήκε σε προτεραιότητα τονίζει ο αστυνομικός συντάκτης Γιώργος Καραΐνάζ από την εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα»

Το νέο αυτό στοιχείο ήταν και η αρχή στο να  ολοκληρωθεί το παζλ της τραγωδίας και να οδηγηθούν στην 22χρονη.

Όταν ανακάλυψαν το νεκρό βρέφος αρχίσαν να ερευνούν όλα τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας , φτάνοντας στο σπίτι της 22χρονης την είδαν ξαπλωμένη στον καναπέ και επικαλέστηκε αδιαθεσία όταν την ρώτησαν αν της συμβαίνει κάτι. Τότε οι αστυνομικοί ήξεραν ότι είχαν φτάσει στη λύση του μυστηρίου. Ανέτρεξαν στο αρχείο με τα στοιχεία της και διαπίστωσαν ότι στο σύστημα είχε καταγραφεί το αίτημά της για την έκδοση νέας ταυτότητας με επίκληση εγκυμοσύνης στις 25 Οκτωβρίου.

Δείτε ολόκληρο το δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top