Νέα Σμύρνη: Αποκλειστικές φωτογραφίες με το νεκρό βρέφος στον ακάλυπτο

Εντύπωση προκαλεί ένα κομμάτι πλέγματος στον ακάλυπτο το οποίο έχει σκιστεί

Η είδηση με το νεκρό μωρό που βρέθηκε σε ακάλυπτο πολυκατοικίας της Νέας Σμύρνης, το απόγευμα του Σαββάτου, συγκλόνισε όλη την Ελλάδα. Είναι το δεύτερο περιστατικό μέσα σε λίγους μήνες, με βρέφος που εντοπίζεται νεκρό και εγκαταλελειμμένο.

Το άτυχο αγοράκι βρήκε μία γυναίκα, η οποία καθάριζε την πολυκατοικία, κάτω από ένα φαράσι. Σήμερα, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» προβλήθηκαν αποκλειστικές φωτογραφίες από το σημείο.

Νεκρό βρέφος στη Νέα Σμύρνη - Το βρήκαν τυλιγμένο με τον ομφάλιο λώρο!

Μυστήριο στη Ν. Σμύρνη με το νεκρό βρέφος - Πού στρέφονται οι έρευνες

Εντύπωση προκαλεί ένα κομμάτι πλέγματος στον ακάλυπτο (χρησιμοποιείται για τα πουλιά), το οποίο έχει σκιστεί. Δεν αποκλείεται να έριξαν το μωρό από κάποιο όροφο στον ακάλυπτο. Σημειώνεται ότι στο εν λόγω σημείο "βλέπουν" τρεις πολυκατοικίες, η καθεμία από τις οποίες διαθέτει πολλά διαμερίσματα.

Ακόμα πάντως δεν έχει αποσαφηνιστεί αν κάποιος πέταξε το βρέφος ή πρόκειται για εναπόθεση. Η νεκροψία- νεκροτομή θα ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση. Σύμφωνα με εκτίμηση των αστυνομικών, το μωρό ήταν ζωντανό και το πέταξαν από όροφο κάποιας πολυκατοικίας. Το κεφαλάκι του είχε πολλούς μώλωπες, που πιθανόν να εξηγεί και την πτώση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top