Μυστήριο στη Ν. Σμύρνη με το νεκρό βρέφος - Πού στρέφονται οι έρευνες

«Φως» αναμένεται να δώσει αύριο η νεκροτομή

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη από την ασύλληπτη τραγωδία με το βρέφος που βρέθηκε νεκρό στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη.

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται με τα ερωτήματα να μένουν ακόμη αναπάντητα.

Όπως μετέδωσε η δημοσιογράφος Βελίκα Καραβάλτσιου στο δελτίο ειδήσεων του Star, από νωρίς το πρωί, για δεύτερη ημέρα, οι αστυνομικοί αναζητούν πόρτα – πόρτα πληροφορίες από τους ένοικους της πολυκατοικίας της οδού Πριγκιποννήσων αλλά και των γειτονικών πολυκατοικιών.

Αυτό που τους ενδιαφέρει, κυρίως, να μάθουν είναι αν έβλεπαν το τελευταίο χρονικό διάστημα κάποια κοπέλα έγκυο. Ωστόσο, προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να τους φέρνει πιο κοντά στη μητέρα του βρέφους.

Το νέο στοιχείο είναι ότι το νεογέννητο αγοράκι βρέθηκε σε μια ροζ σακουλίτσα, σε ένα πλέγμα στον ακάλυπτο πολυκατοικίας, το οποίο είχε τοποθετηθεί για τα πουλιά.

Μια κυρία το είδε από το μπαλκόνι της, της κίνησε την περιέργεια, κατέβηκε και αντίκρυσε δυστυχώς το νεκρό βρέφος.

Σημειώνεται ότι στον ακάλυπτο της εν λόγω πολυκατοικίας βλέπουν τρεις πολυκατοικίες. Πρόκειται για πυκνοκατοικημένες πολυκατοικίες με πολλά διαμερίσματα. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν κάποιος πέταξε το βρέφος ή πρόκειται για εναπόθεση.

Περισσότερο «φως» αναμένεται να δώσει αύριο η νεκροτομή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top