Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των πλειστηριασμών έξω από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων

ΛΑΕ: «2.300.000 φορολογούμενοι με οφειλές έως 2.000 ευρώ κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους»

Συγκέντρωση κατά των πλειστηριασμών έξω από την ΑΑΔΕ

Έξω από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων συγκεντρώθηκαν τη Μεγάλη Τετάρτη μέλη της «ΛΑΕ» («Λαϊκής Ενότητας») προκειμένου να διαμαρτυρηθούν κατά των πλειστηριασμών και των κατασχέσεων.

Οπως αναφέρουν τα στελέχη της Λαϊκής Ενότητας, 2.300.000 φορολογούμενοι με οφειλές μέχρι 2 χιλιάδες ευρώ κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους, ενώ οι πραγματικοί οφειλέτες παραμένουν στο απυρόβλητο.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΛΑΕ:

 

«Οχι στη φορολογική ληστεία και τις αρπαγές μισθών, συντάξεων και καταθέσεων από την κυβέρνηση.

Όχι στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς τους οποίους ξεκινά και το δημόσιο από 27/4.

Οι πλειστηριασμοί ακινήτων για χρέη προς τις τράπεζες συνεχίζονται αλλά η λεηλασία της λαϊκής περιουσίας επιχειρείται όχι μόνο για χρέη προς τις τράπεζες αλλά και για χρέη προς το δημόσιο.  Ήδη με στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, οι κατασχέσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς έφτασαν τις 1.721.911 για το 2017.

Από 27/04/2018 αρχίζουν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ακινήτων, οφειλετών προς την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία οι οποίοι αποτελούν έναν τεράστιο αριθμό.

Χαρακτηριστικό είναι πως 2.300.000 φορολογούμενοι, με οφειλές μέχρι 2.000 ευρώ, κινδυνεύουν να χάσουν ακόμα και τα σπίτια τους ενώ οι  πραγματικοί μεγαλοφειλέτες παραμένουν στο απυρόβλητο.

Η ΛΑ.Ε., το Κίνημα κατά των πλειστηριασμών, όσοι αγωνίζονται για την προστασία της λαϊκής περιουσίας θα συνεχίσουν να αγωνίζονται και κατά των πλειστηριασμών για χρέη προς το δημόσιο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top