Εκατοντάδες επισκέπτες στα «καμάρια» του Ελληνικού ναυτικού

Δείτε το βίντεο

Tρια πολεμικά σκάφη άνοιξαν τις πόρτες τους για εκατοντάδες επισκέπτες στον Πειραιά. Δείτε τις εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του STAR και ο Βαγγέλης Γκούμας.

Ήταν μια μοναδική εμπειρία κυρίως για τα μικρά παιδιά που εκπλήρωσαν το όνειρο τους και κάθισαν στην θέση του κυβερνήτη πολεμικού πλοίου. Ή ακόμη και για τους γονείς, οι οποίοι είδαν από κοντά τρία καμάρια του Ελληνικού πολεμικού ναυτικού.

Την μεγαλοπρεπή φρεγάτα «Σπέτσαι» το μεγαλύτερο από τα πολεμικά σκάφη που έδεσαν στον Πειραιά. Οι περισσότερες ερωτήσεις προς τα μέλη του πληρώματος αφορούσαν τα τελευταία γεγονότα με την προκλητικότητα των Τούρκων.

Η 25η Μαρτίου αλλά και το γεγονός ότι παραμένουν αξιωματικοί στις Τουρκικές φυλακές επηρέασαν περισσότερο τους επισκέπτες.

Δεκάδες άτομα περίμεναν υπομονετικά για να κατέβουν στο εσωτερικό του υποβρυχίου το οποίο εκσυγχρονίστηκε τα τελευταία χρόνια και να δουν από κοντά τις συνθήκες που βιώνει το πλήρωμα.

Η πυραυλάκατος «Γρηγορόπουλος» έχει βρεθεί αρκετές φορές και αυτή απέναντι στα Τουρκικά πολεμικά πλοία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top