Αγωνία για τον 13χρονο που εξαφανίστηκε στο Περιστέρι – Πήγε στο φροντιστήριο και δεν ξαναγύρισε!

Δείτε το βίντεο

Άκαρπες είναι μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό του 13χρονου αγοριού το οποίο εξαφανίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο Περιστέρι.

Οι έρευνες στρέφονται προς κάθε κατεύθυνση. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στο οικογενειακό περιβάλλον του παιδιού το οποίο είχε κριθεί ακατάλληλο.

Η αγωνία για την τύχη του 13χρονου Θάνου, κορυφώνεται. Για τρίτη ημέρα το παιδί δεν έχει επιστρέψει στο σπίτι του Χαμόγελου του Παιδιού στο Περιστέρι.

Το αγόρι χάθηκε το απόγευμα της Παρασκευής όταν πήγε στο φροντιστήριο αγγλικών. Από εκείνη τη στιγμή οι άνθρωποι του Χαμόγελου του Παιδιού, κάτοικοι της περιοχής  και η Αστυνομία τον αναζητούν.

Οι υπεύθυνοι είναι σίγουροι ότι το παιδί πηγαίνοντας στα αγγλικά δεν σκόπευε να εγκαταλείψει το σπίτι. Δεν πήρε χρήματα, ούτε καν το μπουφάν του, ενώ δεν έχει και κινητό τηλέφωνο. Οι έρευνες στρέφονται και προς το οικογενειακό περιβάλλον του μικρού το οποίο είχε κριθεί ακατάλληλο και για αυτό από τον Ιούλιο του 2014 μεγάλωνε ο Θάνος στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Οι υπεύθυνοι κάνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί τους έστω και ανώνυμα στο 116000 ή να ενημερώσει την Αστυνομία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top