Νέα μαρτυρία-φωτιά: Ο δολοφόνος του Θωμά έχει φύγει στο εξωτερικό!

Δείτε το βίντεο

Νέα μαρτυρία φωτιά έρχεται στο φως για τη δολοφονία του 19χρονου Θωμά στο Μαρούσι. Όπως δηλώνει φίλος του θύματος ο δολοφόνος φαίνεται πως διέφυγε στο εξωτερικό λίγο μετά το φονικό:

«Πρέπει να έχει φύγει εξωτερικό τύπου βόρεια κιόλας... η παρέα στην ουσία που έχει εμπλακεί σε όλο το σκηνικό δεν ήταν από εδώ, από ότι έχω ακούσει ίσως ήταν από κυψέλη».

Τα στόματα σιγά σιγά ανοίγουν στην πλατεία Ηρώων. Όπως αποκαλύπτει στο Έθνος, φίλος του 19χρονου Θωμά, ο δολοφόνος προσπάθησε να εγκαταλείψει τη χώρα μετά το φονικό.

«Οι δράστες είναι από την Κυψέλη. Εκεί είναι τα στέκια τους, που είναι γνωστά σε κάποιους κύκλους. Πιστεύω ότι τους ξέρει η αστυνομία. Το πρόβλημα είναι ότι δε θα τους βρουν γιατί πιστεύω ότι έφυγαν από την Ελλάδα. Τουλάχιστον αυτός που μαχαίρωσε τον Θωμά νομίζω ότι σίγουρα έχει φύγει στη χώρα του.»

Στο σημείο της δολοφονίας στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι, τρεις φίλοι του Θωμά κατέφθασαν το πρωί προκειμένου να αφήσουν λίγα λουλούδια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top