Συγκίνηση στο συλλαλητήριο για την απελευθέρωση των δυο στρατιωτικών – Τι λέει ο θείος του Χρήστου στο STAR

Δείτε το βίντεο

Σε ολόκληρη την Ελλάδα συγκίνησαν τα μηνύματα και οι συγκεντρώσεις για την απελευθέρωση των 2 στρατιωτικών, οι οποίοι κρατούνται στην Τουρκία. Συγκινημένος ο θειος του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη μιλά αποκλειστικά στο STAR.

Το πιο θερμό χειροκρότημα οι κάτοικοι της Ορεστιάδας, τόπο καταγωγής του λοχία  Δημήτρη Κούκλατζη  το κράτησαν για  τους δυο στρατιωτικούς.

Πολίτες κρατώντας ένα πανό που έγραφε «άμεση αποφυλάκιση των παιδιών μας, Δημήτρη και Άγγελο από την Αδριανούπολη» παρέλασαν με τη συγκίνηση να είναι διάχυτη.

Ψάλλοντας τον εθνικό ύμνο ζήτησαν την απελευθέρωση των Ελλήνων στρατιωτικών στη Θεσσαλονίκη.

Ο παραολυμπιονίκης Σίμος Παλτσανιτίδης ταξίδεψε σήμερα από τη Χίο στη Θεσσαλονίκη για να πάρει μέρος στο συλλαλητήριο για την απελευθέρωση των δυο στρατιωτικών.

Η κίνηση του να παραδώσει τα δυο ολυμπιακά του μετάλλια συγκίνησε. Ο Άγγελος και ο Δημήτρης έγιναν σήμερα τα παιδιά όλης της Ελλάδας.

Συγκινημένος ο θειος του λοχία Χρήστος Κoύκλατζης ευχαριστεί μέσω του STAR όλο τον κόσμο.

Οι γονείς των δυο στρατιωτικών συγκινήθηκαν από τα λόγια του Πρόεδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου που επικοινώνησε μαζί τους. Τους διαβεβαίωσε ότι όλη η Ελλάδα κάνει ότι είναι δυνατόν  για να επιστρέψουν τα δυο παιδιά σύντομα στην Ελλάδα.

Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη με τους γονείς των στρατιωτικών

Μία ώρα κράτησε η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους γονείς των δυο στρατιωτικών στην Ορεστιάδα. Η συνάντηση έγινε μακριά από κάμερες και δημοσιογράφους και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τους διαβεβαίωσε ότι καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιστρέψουν τα παιδιά τους στην πατρίδα.

Η ερχόμενη εβδομάδα είναι καθοριστική. Στις 30 Μαρτίου θα κατατεθεί εκ νέου αίτηση αποφυλάκισης  του Αγγέλου και του Δημήτρη. Όλοι είναι αισιόδοξοι ότι αυτή τη φορά θα γίνει δέκτη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top