Στα μαχαίρια πολιτεία εκκλησία για την αθώωση Αμβρόσιου

Το χορό άνοιξε ο υπουργός δικαιοσύνης Σταυρός Κοντονής ο οποίος ζήτησε να λάβει προκειμένου να εξετάσει τη δικαστική απόφαση

Σύρραξη πολιτείας εκκλησίας για το θέμα των ομοφυλοφίλων προκαλεί η αθώωση του Αμβροσίου από δικαστήριο του Αίγιου .

Το χορό άνοιξε ο υπουργός δικαιοσύνης Σταυρός Κοντονής ο οποίος ζήτησε να λάβει προκειμένου να εξετάσει τη δικαστική απόφαση .

Τις εξελίξεις έσπευσε να προκαταλάβει ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ ο οποίος στήριξε πλήρως τον Μητροπολίτη .

Η ομοφυλοφιλία είναι μια ανατροπή της ανθρώπινης οντολογίας μια προσβολή του ανθρώπινου σώματος, δεν έχουν ταραχή εν κρανίο δηλώνει ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ.

Επισήμως η εκκλησία δεν έχει σχολιάσει την αθωωτική απόφαση για τον Αμβρόσιο .Ωστόσο ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είχε τοποθετηθεί ξεκάθαρα για το ζήτημα της ομοφυλοφιλίας στο πρόσφατο παρελθόν λέγοντας πως: «Αυτοί που είναι στην εκκλησία και πιστεύουν έχουν έναν τρόπο ζωής , ότι είναι έξω από αυτό το πράγμα είναι εκτροπή από την ζωή».

Σύγκρουση κυβέρνησης εκκλησίας από την Τήνο

Ο πρωθυπουργός που επισκέφθηκε σήμερα την Τήνο έστειλε μήνυμα ότι πάρα τις πιέσεις το Ιερό Ίδρυμα θα περάσει στο κράτος ..

«Για το ζήτημα αυτό η εκκλησία θα προσφύγει στο συμβούλιο της επικράτειας»  τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από την Τήνο.

 

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top