Βόλος: 43χρονος «ομολόγησε» πέντε φόνους στην αστυνομία για να τεστάρει τα αντανακλαστικά της

Αλλά και για να δει πώς θα ανταποκριθούν οι δικαστικές Αρχές

Να δοκιμάσει τα αντανακλαστικά της Αστυνομίας και την ανταπόκριση των δικαστικών αρχών αποφάσισε ένας 43χρονος από τον Βόλο, ο οποίος «ομολόγησε» πέντε φόνους που δεν είχε κάνει!

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Πέμπτης. Ο 43χρονος, έστειλε ένα email στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, όπου φέρεται να έγραφε πως είχε διαπράξει πέντε δολοφονίες και πως δεν ήξερε τι να κάνει.

Όταν οι Αρχές του ζήτησαν να τους δώσει τη διεύθυνσή του, εκείνος έδωσε την πραγματική,με αποτέλεσμα να φτάσουν στο σπίτι του και να τον συλλάβουν.

Ωστόσο δεν είχαν «προετοιμαστεί» για τη συνέχεια, καθώς ο 43χρονος τους εξήγησε πως δεν είχε διαπράξει τελικά τους φόνους, αλλά ότι τους καλλιεργούσε στο μυαλό του και ήθελε να διαπιστώσει πόση ετοιμότητα διαθέτει η Αστυνομία για τέτοιες περιπτώσεις.

Τελικά το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Βόλου καταδίκασε τον 43χρονο σε ποινή φυλάκισης 15 μηνών με τριετή αναστολή, για την άσκοπη κινητοποίηση των Αρχών, ενώ η Εισαγγελία Βόλου παρήγγειλε να εξεταστεί από ψυχίατρο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top