«Γαλλικά» και ξύλο στο Περιφερειακό Συμβούλιο για το γήπεδο της ΑΕΚ

Πιάστηκαν στα χέρια κάτοικοι του Γραμματικού και οπαδοί της Ένωσης

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής. Η καθυστέρηση της προγραμματισμένης συζήτησης για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ είχε ως αποτέλεσμα κάτοικοι του Γραμματικού και οπαδοί της ΑΕΚ να πιαστούν στα χέρια.

«Γαλλικά», σφαλιάρες και κλωτσιές συνέθεσαν το σκηνικό της προγραμματισμένης  συζήτησης για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ,  καθώς δεκάδες κάτοικοι του Γραμματικού μπήκαν μέσα στην αίθουσα, ζητώντας να συμπεριληφθεί το φλέγον ζήτημα του ΧΥΤΑ στην ημερήσια διάταξη.

Οι οπαδοί της Ένωσης κατηγορούν τους συμβούλους ότι καθυστερούν δολίως την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, οπότε η παρέμβαση των κατοίκων του Γραμματικού ήταν το φιτίλι που άναψε τη φωτιά! Οι «φιλοφρονήσεις»  και το ξύλο έπεσαν βροχή

Τα πνεύματα ηρέμησαν με τη βοήθεια των....ψυχραιμότερων,  το Περιφερειακό Συμβούλιο διεκόπη οριστικά, ενώ το  ζήτημα του ΧΥΤΑ Γραμματικού ορίστηκε να συζητηθεί την 1η Μαρτίου.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top