Πυροβόλησε 49χρονο γιατί τον πέρασε για… αγριογούρουνο!

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο δράστης

Πυροβόλησε 49χρονο γιατί τον πέρασε για… αγριογούρουνο!

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ένας 32χρονος κυνηγός, ο οποίος το απόγευμα της Κυριακής πυροβόλησε κατά λάθος έναν 49χρονος από την Αλβανία γιατί τον πέρασε για αγριογούρουνο σε αγροτική περιοχή στον Έξαρχο Αταλάντης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 32χρονος είχε πάει για κυνήγι. Στο ίδιο σημείο όμως είχε πάει και ο 49χρονος με τη σύζυγό του για να μαζέψουν ξύλα.

Ο νεαρός τον πέρασε για αγριογούρουνο με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει. Η γυναίκα κάλεσε συγγενικά της πρόσωπα σε βοήθεια, που τον μετέφεραν αρχικά στο νοσοκομείο Λιβαδειάς και από εκεί στο Αττικό Νοσοκομείο της Αθήνας.

Ο 49χρονος τραυματίστηκε στην πλάτη και στα πόδια και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Μάλιστα δε θέλησε να υποβάλει μήνυση, κι έτσι ο 32χρονος αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του σε ανακριτή και εισαγγελέα.

Όπως είπε ο δικηγόρος του δράστη, ο πελάτης του σκέφτηκε ακόμα και να αυτοκτονήσει όταν κατάλαβε ότι πυροβόλησε κατά λάθος άνθρωπο.

Εξαφανίστηκε μάλιστα όπως τόνισε και παραδόθηκε αρκετές ώρες αργότερα επειδή τρομοκρατήθηκε. Κατά την απολογία του ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top