Kέρδισε 2 εκατομμύρια ευρώ αλλά είχε ξεχάσει το τυχερό Πρωτοχρονιάτικο λαχείο στο συρτάρι – Βρέθηκε ο υπερτυχερός

Ο μεγάλος νικητής εντοπίστηκε μετά από ένα μήνα και είναι από την Αιτωλοακαρνανία

Ξεχασιάρης αποδείχτηκε ο υπερτυχερός της κλήρωσης του Πρωτοχρονιάτικου λαχείου, ο οποίος κέρδισε πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ αλλά του πήρε… ένα μήνα για να το καταλάβει.

Για ποιο λόγο; Επειδή είχε ξεχάσει την ύπαρξη μιας 5αδας («χρυσής» όπως αποδείχτηκε) λαχνών στο συρτάρι του!

Ο μεγάλος τυχερός που είναι από την Αιτωλοακαρνανία, εμφανίστηκε χθες Παρασκευή σε πράκτορα του ΟΠΑΠ στην περιοχή του και του είπε για την 5αδα των λαχνών.

Ο πράκτορας δεν άργησε να καταλάβει πως εκείνος ήταν ο μεγάλος νικητής και του ζήτησε να… καθίσει πριν του ανακοινώσει τα νέα.

O υπερτυχερός αρχικά δεν είχε σκοπό να πάρει πρωτοχρονιάτικο λαχείο και ζήτησε να πάρει «ΣΚΡΑΤΣ». Ο πλανόδιος λαχειοπώλης όμως τον έπεισε να αγοράσει το λαχείο «για το καλό των γιορτών». Μάλιστα, την τυχερή πεντάδα την επέλεξε ο ίδιος ο λαχειοπώλης για λογαριασμό του. Πέρασαν λίγες ημέρες, έγινε η κλήρωση του λαχείου και εκείνος αναζητώντας ένα άλλο έγγραφο, ανακάλυψε τον ξεχασμένο λαχνό και τον… αποθήκευσε σε ένα συρτάρι.

ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΤΙ «ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ» Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΥΧΕΡΟΣ

 

Τραγική ειρωνία; Ο νικητής του λαχείου βρισκόταν σε ένα φιλικό σπίτι, όταν είδε στην τηλεόραση ότι αναζητείται ο μεγάλος τυχερός των 2 εκατομμυρίων ευρώ.

«Βρε τον τυχεράκια», άρχισαν να σχολιάζουν, κάνοντας εικασίες για το λόγο που διατηρεί κρυφή την ταυτότητά του και δεν έχει πάει ακόμη να εισπράξει το έπαθλο.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top