Ένταση έξω από το Υπουργείο Υγείας – «Πόρτα» των ΜΑΤ στην ΠΟΕΔΗΝ

Εμποδίστηκαν από αστυνομικούς επειδή ήταν υπεράριθμοι - Νέα Ενημέρωση: 20:59

Ένταση επικράτησε νωρίτερα έξω από το κτίριο του Υπουργείου Υγείας όταν μέλη της ΠΟΕΔΗΝ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων) προσπάθησαν να μπουν μέσα.

Όπως έγινε γνωστό, είχαν προγραμματισμένο ραντεβού με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, αλλά τους εμποδίστηκε η είσοδος από τους αστυνομικούς καθώς θεωρήθηκαν υπεράριθμοι.

Τότε ήρθαν στα χέρια με τις αστυνομικές δυνάμεις που ήταν στο σημείο. Τα ΜΑΤ προσπάθησαν να τους απωθήσουν με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα. 

Νωρίτερα, μέλη της ΠΟΕΔΗΝ που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Υπουργείο Υγείας, μοίρασαν ψωμί κι ελιές, υποστηρίζοντας ότι τα μέτρα της κυβέρνησης τους οδηγούν στα συσσίτια.

Υπήρξαν και κάποιοι που είχαν φορέσει μάσκες του Αλέξη Τσίπρα και του Παύλου Πολάκη, κρατώντας ζώνες στις οποίες έφτιαχναν νέες τρύπες.

Να αναφέρουμε τέλος, πως το προσωπικό των νοσοκομείων πραγματοποιεί 4ωρη στάση εργασίας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μη ένταξή τους στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα, καταγγέλλοντας ότι η κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία είναι τραγική λόγω της υποχρηματοδότησης.

 

 

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top