Eξελίξεις στην υπόθεση της 44χρονης Ειρήνης: Η οικογένειά της κατέθεσε μήνυση για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει τον θάνατό της

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, καθώς το μεσημέρι της Τετάρτης, η οικογένειά της κατέθεσε στην εισαγγελία Αγρινίου για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για οποιοδήποτε άλλο αδίκημα προκύψει από την εισαγγελική έρευνα.

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας της Ειρήνης, Βασίλης Ταουξής, στην εκπομπή «Tatiana Live», «τη μήνυση την παρέλαβε ο εισαγγελέας Αγρινίου ενώ η δικογραφία έχει φύγει ξανά με κατεπείγουσα εντολή του προϊσταμένου της εισαγγελίας, κυρίου Γεωργίου Πέτρου, και γύρισε πίσω στην ασφάλεια Αγρινίου για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Nέα μαρτυρία για την 44χρονη: Και ένας ψαράς υποστηρίζει ότι την είδε με δυο άνδρες στην παραλία την ημέρα που εξαφανίστηκε

Θάνατος 44χρονης: Ράκος η σύζυγος του γιατρού και πρώην συντρόφου της Ειρήνης

Αποκλειστικά στο STAR ο γιατρός πρώην σύντροφος της 44χρονης Ειρήνης: «Δεν έχω καμία ανάμειξη, είμαι καθαρός»

 

ΠΕΠΛΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ 44ΧΡΟΝΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΝΑ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

 

Ο Γιώργος Σόμπολος σε αποστολή της εκπομπής του STAR «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Αγρίνιο, βρέθηκε στο σημείο όπου, σύμφωνα με τη μαρτυρία, διαδραματίστηκε ο καυγάς μεταξύ της γυναίκας και των δύο ανδρών. Προς το παρόν μια σημαντική πληροφορία είναι ότι δεν ταυτίζεται το στίγμα από το κινητό της Ειρήνης με τη διαδρομή αυτή. Γεγονός που ακόμα διερευνάται από τους αστυνομικούς.

Δεν υπάρχει λόγος να πας στον Λούρο αν δεν είσαι ψαράς

Όπως εξήγησε ο δημοσιογράφος, αυτό το σημείο που βρίσκεται στη μέση του πουθενά, δεν υπάρχει λόγος να πάει κανείς, αν δεν είναι ψαράς. Πρώτον ο δρόμος είναι εξαιρετικά κακοτράχαλος και η πρόσβαση είναι εφικτή με τζιπ. Επομένως είναι απορίας άξιον πως μπόρεσε να πάει εκεί η Ειρήνη εκεί με το μικρό της αυτοκίνητο. Δεύτερον, υπάρχουν πολλά σημεία απόμερα πριν καν μπει κανείς στο χωματόδρομο.

Σημειώνεται ότι το εν λόγω σημείο απέχει 7-8 χλμ. από το σπίτι της Ειρήνης, 20 λεπτά από τον κεντρικό δρόμο όπου υπάρχει άσφαλτος και περίπου 2 ώρες από το σημείο όπου εντοπίστηκε τελικά το όχημά της. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top