Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο Αγρίνιο: «Η Ειρήνη δολοφονήθηκε»

Τι ισχυρίζεται ο ιδιωτικός ερευνητής που προσέλαβε η οικογένεια της 444χρονης

Καταιγιστικές ειναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη στην Αιτωλοακαρνανία. Η οικογένειά της προσέλαβε τον ιδιωτικό ερευνητή Κώστα Σπύρου,  ο οποίος ισχυρίζεται ότι η άτυχη γυναίκα δολοφονήθηκε.  

Όπως αναφέρθηκε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του Λάμπρου Δεμερτζή για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star,   οι υποψίες ακριβώς που έχει η  οικογένεια της Ειρήνης ότι πρόκειται για δολοφονία, την έκαναν να στραφεί προς τον ιδιωτικό αστυνομικό,  προκειμένου  να διερευνήσει την υπόθεση.  

"ΤΗ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΝΕΚΡΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΒΑΛΑΝ ΦΩΤΙΑ "

Ο ίδιος ο κ. Σπύρου δηλώνει στην κάμερα του Star:  

«Θέλω να βγει η αλήθεια. Μια γυναίκα  δεν φεύγει τόσα χιλιόμετρα  να αυτοκτονήσει εδώ.   Το τηλέφωνο που είναι;…

H γυναίκα δεν αυτοκτόνησε. Eίχε τρία παιδιά, είπε πάω για γλυκά και θα γυρίσω πίσω…  Κάποιο ραντεβού έδωσε με κάποιον κύριο ή κυρία… Την πήρανε κάπου αλλού και τη μεταφέρανε εδώ, χίλια τα εκατό νεκρή…  

Ερωτευμένη να ήταν με τον Θεό δεν θα ερχόταν εδώ».  

Ο ιδιωτικός ερευνητής ψάχνει στον τόπο που βρεθηκε νεκρή η Ειρήνη Λαγούδη κάθε στοιχείο που θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου της. Το μυστήριο παραμένει και περιπλέκεται ακόμα περισσότερο απο τις μαρτυρίες κυνηγών που ισχυρίζονται ότι μέχρι τις 4 το απόγευμα το περασμένο Σάββατο δεν υπήρχε κανένα αυτοκίνητο στην παραλία της Τριχωνίδας. Το τελευταίο στίγμα της άτυχης γυναίκας δόθηκε στις 13.45 το μεσημέρι

"ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ "

Όπως δηλώνει δημοσιογράφος του sinidisi.gr Νίκος Αγγελόπουλος, «υπάρχει ένα κενό δύο ωρών  που θα πρέπει  να εστιάσει η τοπική αστυνομία», η οποία επιμένει ότι δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.   

Στο ρεπορτάζ του star.gr φαίνεται το τελευταίο σημείο που η αστυνομία ήλπιζε να εχει εικόνα του αυτοκινήτου της άτυχης Ειρήνης, καθώς υπάρχουν κάμερες περιμετρικά του οικοπέδου, αλλά δεν υπήρχε καταγραφικό.  

«Το σπίτι έχει κάμερες παντού. Η αστυνομία ήρθε εδώ» δηλώνει υπάλληλος τοπικής επιχείρησης.    

Ο τρόπος επίσης  που φέρεται να επιχείρησε η Ειρήνη Λαγούδη να βάλει τέλος στη ζωή της,  προκαλεί έκπληξη, όπως επισημαίνει ο ειδικός εμπειρογνώμονας Γιώργος Ραυτόπουλος, που δείχνει σε μόνιτορ το αυτοκίνητο με το μπιτόνι και το κάθισμα του συνοδηγού.

 

Σημαντικές ειναι οι καταθέσεις του γιατρού πρώην συντρόφου της Ειρήνης αλλά και της συζύγου του. Οι αρχές ξεσκονίζουν και τους τραπεζικούς λογαριασμούς της άτυχης γυναίκας καθώς σύμφωνα με  πληροφορίες η Ειρήνη είχε δανείσει δεκάδες χιλιάδες ευρώ στον πρώην σύντροφό της, ένα μήνα πριν πεθάνει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top