Στα μαύρα το νησί της Τήλου για τον χαμό της μάνας και της κόρης – Ο ματωμένος αρραβώνας στην Κρήτη

Ξεσπά η δήμαρχος και αναρωτιέται γιατί δεν παρεμβαίνει εισαγγελέας για το σημείο-καρμανιόλα

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Τήλος, το νησί στο οποίο ζούσε η οικογένεια της Μαρίας Κωστίδη, της 20χρονης που σκοτώθηκε στο τραγικό τροχαίο της Κρήτης μαζί με τον 21χρονο αρραβωνιαστικό της και την 40χρονη μητέρα της.

(Οι δυο μελλόνυμφοι Μαρία και Χρήστος - Μαζί στη ζωή μαζί και στο θάνατο)

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η δήμαρχος Τήλου, Μαρία Καμμά, η οποία ήταν οικογενειακή φίλη των θυμάτων, περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί στο νησί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι ζητά η οικογένεια της μάνας και της κόρης που σκοτώθηκαν στο τροχαίο της Κρήτης

Τραγωδία στην Κρήτη: Η 16χρονη αδερφή της Μαρίας δε γνωρίζει τίποτα - Ζητά τη μαμά της και την αδερφή της

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην κηδεία του 21χρονου Χρήστου – Από τους αρραβώνες, στο πένθος

Πενθεί η Κρήτη για το αρραβωνιασμένο ζευγάρι που σκοτώθηκε σε τροχαίο – Σήμερα η κηδεία του Χρήστου

Η αγάπη του Χρήστου και της Μαίρης που δεν πρόλαβε να ανθίσει! Θρήνος στην Κρήτη για το χαμό του νεαρού ζευγαριού

(Οι γονείς της 20χρονης Μαρίας: O 49χρονος Νίκος Κωστίδης που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και η 40χρονη μητέρα της, Δέσποινα Παναγιωτάκη, που σκοτώθηκε μαζί με την κόρη της)

Η ΤΗΛΟΣ ΕΧΕΙ ΝΤΥΘΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ

 

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια κοινωνία που πραγματική υποφέρει. Ένα νησί που έχει ντυθεί κυριολεκτικά στα μαύρα. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε τα παιδιά του σχολείου το οποίο ανοίγει τη Δευτέρα και έχουμε ζητήσει να έρθουν ψυχολόγοι στο νησί και ο συμβουλευτικός σταθμός νέων ώστε να στηρίξουν τους μαθητές οι οποίοι δεν ξεπερνούν τους 20 στο σχολείο. Η Δέσποινα ήταν μόλις 40 χρονών, η Μαίρη μόλις 20, ο Νίκος 49 ετών και η Χριστίνα μόλις 15 και είναι μόνη της. Για Εμας έκλεισε ένα από τα λιγοστά ενεργά σπίτια του νησιού. Πέρα από όλο το τραγικό ότι χάθηκαν άδικα ανθρώπινες ζωές. Το ζευγάρι είχε μια επιχείρηση στο λιμάνι της Τήλου και πάρα πολλοί επισκέπτες είχαν αναπτύξει στενή σχέση με το ζευγάρι. Μας στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης και ρωτάνε πώς μπορούν να βοηθήσουν» είπε συντετριμμένη η δήμαρχος Τήλου.

Παράλληλα, η κα Καμμά ξέσπασε λέγοντας:

«Ποιος θα μας πει γιατί; Έκλεισε ένα σπίτι. Μια οικογένεια που ήταν χωρίς υπερβολή η πιο αγαπητή στο νησί. Δυο νέα παιδιά, ο Νίκος και η Δέσποινα με τα κορίτσια τους, με προσφορά στα κοινά. Ξεκίνησαν για ένα ταξίδι χαράς και τώρα ο ένας χαροπαλεύει, οι 2 βρίσκονται στον θάλαμος ενός γραφείου τελετών και το κορίτσι το μικρό στην Εντατική νοσοκομείου προκειμένου να την προετοιμάσουν για να αποδεχτεί το μοιραίο. Ότι δηλαδή έχασε τη μάνα, την αδερφή της και κινδυνεύει να χάσει και τον πατέρα της. Έπρεπε να γίνουν θυσία αυτοί οι άνθρωποι σε αυτόν τον άδικο πόλεμο; Μετά τη θλίψη έρχεται η οργή. Μαθαίνουμε ότι χάθηκαν 81 ψυχές σε αυτό εκεί το σημείο και τόσα χρόνια δεν είχε γίνει τίποτα.  Γιατί εδώ δεν επεμβαίνει κανείς εισαγγελέας; Πόσοι ακόμα πρέπει να χαθούν για να γίνει κάτι σε αυτό το σημείο;» 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top