Τραγωδία στην Κρήτη: Η 16χρονη αδερφή της Μαρίας δε γνωρίζει τίποτα - Ζητά τη μαμά της και την αδερφή της

Συντετριμμένοι οι κάτοικοι της Τήλου - Πηγαίνουν στο Δημαρχείο και κλαίνε

Στο πένθος έχει βυθιστεί το νησί της Τήλου, τόπος καταγωγής της Μαρίας Κοστίδη και της μητέρας της, που χάθηκαν τόσο ξαφνικά και άδικα στο σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα, στην εθνική οδό Ρεθύμνου-Ηρακλείου, στην Κρήτη.

Οι κάτοικοι του νησιού, όπου το χειμώνα μένουν μόλις 500 άνθρωποι, είναι συντετριμμένοι. Κανείς δε μπορεί να πιστέψει πως μετά τους αρραβώνες της Μαίρης και του Χρήστου, ακολουθούν οι κηδείες των δυο ερωτευμένων παιδιών, αλλά και της 45χρονης μητέρας της, Μαρίας.

Τραγική φιγούρα η 16χρονη αδερφή της Μαρίας, η Χριστίνα, η οποία επέβαινε στο μοιραίο αυτοκίνητο και δεν έχει ιδέα για τη συμφορά που βρήκε την οικογένειά της.

Το νεαρό κορίτσι νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ, είναι μόνο του, ενώ ο πατέρας της βρίσκεται στην Εντατική σε κρίσιμη κατάσταση.

(Οι γονείς της Μαρίας)

Η Δήμαρχος Τήλου, Μαρία Καμμά, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και περιέγραψε τις τραγικές στιγμές που ζει το νησί μετά την είδηση σοκ:

«Τους γνώριζα προσωπικά. Είναι τόσο σκληρό και απίστευτο αυτό που έγινε και ο τρόπος με τον οποίο συνέβη. Να φύγουν από εδώ η μητέρα, ο πατέρας και η αδερφή και λίγες μέρες μετά να τους βρει αυτό το κακό. Είναι πραγματικά τραγωδία. Δεν το χωρά το μυαλό μας. Όλο το νησί είναι συντετριμμένο. Ερχόταν εδώ κόσμος που το είχε μάθει και ρώταγε. Έκλαιγαν, δεν το πίστευαν. Ήταν πολύ αγαπητή οικογένεια στο νησί της Τήλου. Δύο νέα παιδιά, αυτοδημιούργητα, ξεκίνησαν να χτίσουν το σπιτικό τους εδώ στο νησί, την επιχείρησή τους, ήταν πολύ αγαπημένοι».

ME TO XAMOΓΕΛΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ Η ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΤΗΣ

 

«Και η Μαρία και η μαμά της ήταν πάντα με το χαμόγελο στα χείλη. Όνειρό της ήταν να σπουδάσει εργοθεραπεία ώστε να συνεισφέρει στον συνάνθρωπο. Η τραγωδία τώρα είναι ένας πατέρας στην εντατική που χαροπαλεύει κι ένα κορίτσι 16 ετών, η Χριστίνα, η οποία δε γνωρίζει τίποτα, ζητά την αδερφή της, τη μαμά της και τον μπαμπά της. Είναι μόνη της».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" εδώ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top