Πενθεί η Κρήτη για το αρραβωνιασμένο ζευγάρι που σκοτώθηκε σε τροχαίο – Σήμερα η κηδεία του Χρήστου

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του – Σε κατάσταση σοκ η μητέρα του

Στο  Κουτουλουφάρι Χερσονήσου στις 2:00 μετά το μεσημέρι  θα παιχτεί η τελευταία πράξη του δράματος για την οικογένεια του Χρήστου Στεφανάκη, του 21χρονου που χθες Τετάρτη έχασε τη ζωή του στην εθνική οδό Ρεθύμνου-Ηρακλείου, μαζί με την αρραβωνιαστικιά του και την μητέρα της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η αγάπη του Χρήστου και της Μαίρης που δεν πρόλαβε να ανθίσει! Θρήνος στην Κρήτη για το χαμό του νεαρού ζευγαριού

Τραγωδία στην Κρήτη: Η 16χρονη αδερφή της Μαρίας δε γνωρίζει τίποτα - Ζητά τη μαμά της και την αδερφή της

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου, ενώ τραγικές φιγούρες είναι οι γονείς του 21χρονου Χρήστου που είδαν τον γιο τους να πεθαίνει στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα που συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

Στο χωριό του αδικοχαμένου Χρήστου το κλίμα είναι βαρύ ενώ οι γονείς και οι συγγενείς του είναι σε κατάσταση σοκ. 

Τραγικές φιγούρες και οι γιαγιάδες του νεαρού, οι οποίες όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» δεν πίστευαν ποτέ πως θα έθαβαν εκείνες το εγγόνι τους αλλά πως το εγγόνι τους θα έθαβε εκείνες.

ΤΟ ΝΕΑΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΙΧΕ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΕ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ

 

Ο Χρήστος Στεφανάκης και η Μαρία Κοστίδη (από την Τήλο) είχαν αρραβωνιαστεί πριν από μόλις τρεις ημέρες.

Τα δυο παιδιά γνωρίστηκαν πριν από 30 μήνες και ο έρωτάς τους ήταν παράφορος. Ο Χρήστος σπούδαζε Διοίκηση Επιχειρήσεων και η Μαίρη Εργοθεραπεία στο ίδιο ΙΕΚ.

Μαρία και Χρήστος, αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους. Το καλοκαίρι ο Χρήστος είχε κάνει διακοπές στην Τήλο με τους γονείς της Μαίρης και τους ζήτησε να έρθουν στην Κρήτη για να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Έτσι κι έγινε. Οι γονείς της νεαρής κοπέλας ταξίδεψαν από την Τήλο στην Κρήτη, ενώ την μοιραία ημέρα επέστρεφαν από εκδρομή στα Χανιά.

Το δυστύχημα συνέβη στον βόρειο οδικό άξονα της Κρήτης, στην εθνική οδό που συνδέει το Ρέθυμνο με το Ηράκλειο, στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας και από πολλούς θεωρείται σημείο καρμανιόλα.

Ο άτυχος Χρήστος ερχόταν με κατεύθυνση από Ρέθυμνο προς Ηράκλειο, όταν ένα αυτοκίνητο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση, εμβόλισε το όχημα στο οποίο επέβαινε με την αρραβωνιαστικιά του, τους γονείς και την αδερφή της Μαίρης.

(Οι γονείς της Μαίρης)

Ο απολογισμός τραγικός. Ο Χρήστος, η Μαίρη και η 45χρονη μητέρα της σκοτώθηκαν ακαριαία. Στο νοσοκομείο χαροπαλεύει ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, ενώ η 15χρονη αδελφή της νοσηλεύεται με σπασμένη λεκάνη.

Ακόμα πιο τραγικό είναι ότι στο όχημα που προπορευόταν, επέβαιναν οι γονείς του 21χρονου Χρήστου οι οποίοι άκουσαν τη σύγκρουση και επέστρεψαν αντικρίζοντας σοκαριστικές σκηνές.

Ο,ΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ - ΦΩΤΟ ΑΠΟ CREAPOST

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top