Η άγνωστη ζωή του 32χρονου σκιέρ που έχασε τη ζωή του από χιονοστιβάδα στη Βασιλίτσα

Του άρεσε να ονειρεύεται και να περπατά ξυπόλητος

Συντετριμμένοι είναι οι φίλοι και η οικογένεια του 32χρονου Απόλλωνα Ψαρουδάκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του την Παρασκευή όταν τον καταπλάκωσε χιονοστιβάδα στη Βασιλίτσα.

Ο ίδιος ήταν ένας δραστήριος ονειροπόλος που το νήμα της ζωής του κόπηκε αιφνίδια τη στιγμή που ετοιμαζόταν να πραγματοποιήσει τα όνειρά του.

Διαβάστε επίσης: Ανατροπή στα αίτια θανάτου του 32χρονου σκιέρ – Η κάκωση στον αυχένα στάθηκε μοιραία

Η μοιραία απόφαση που στοίχισε τη ζωή στον σκιέρ στη Βασιλίτσα

Ατελείωτος θρήνος για τους φίλους και τους συγγενείς του 32χρονου σκιέρ - Συντετριμμένος ο αγγειοχειρουργός πατέρας του

Τραγωδία στη Βασιλίτσα: Αυτός είναι ο 32χρονος σκιέρ που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα

Όπως έλεγε ο ίδιος στις διαδικτυακές σελίδες που διατηρούσε όνειρο ζωής ήταν ο γύρος του κόσμου και η γνωριμία με νέους ανθρώπους.

Του άρεσαν τα παγωτά και να τρέχει με κλειστά μάτια, οι φίλοι του λάτρευαν το χιούμορ του και την αισιοδοξία με την οποία αντιμετώπιζε τη ζωή.

Στον ελεύθερο χρόνο του, του άρεσε να μαγειρεύει, να κάνει σέρφινγκ και όπως έλεγε ο ίδιος να ονειρεύεται και να περπατά ξυπόλυτος.

Από το 2011 ήταν μέλος της διαδικτυακής πλατφόρμας CouchSurfing που αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο υπηρεσιών φιλοξενίας με κατά προσέγγιση 1,4 εκατομμύρια μέλη σε 231 χώρες και αυτόνομες περιοχές.

Ο ίδιος είχε γράψει εκεί ότι ένα από τα πιο συναρπαστικά πράγματα που είχε κάνει ήταν ένα ταξίδι με μηχανή στα χωριά του βόρειου Βιετνάμ, όπου έζησε με τους ντόπιους κι ένα ταξίδι στην Ιρλανδία για σερφ τον χειμώνα, όπου επί ένα μήνα κοιμόταν σε ένα τροχόσπιτο χωρίς θέρμανση.

Δήλωσε fan του Μπομπ Ντίλαν και των Led Zeppelin, και λάτρης των ταξιδιών. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top