Ψάχνουν να βρουν απαντήσεις στα αιματοβαμμένα δωμάτια

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

Για δύο ολόκληρες ημέρες από το μεσημέρι της Δευτέρας που αποκαλύφθηκε η τραγωδία μέχρι και σήμερα το σπίτι παραμένει αποκλεισμένο από τις αρχές. Οι αρχές ψάχνουν στα βαμμένα με αίμα δωμάτια κάθε ίχνος, κάθε σημείωμα, κάθε ένδειξη, που θα τους δώσεις απαντήσεις για το απίστευτο έγκλημα.

Γιατί δεν τους άφησαν να πάρουν ούτε ρούχα για την κηδεία

Ο αδερφός της πεθεράς  του αστυνομικού  λίγες ώρες πριν κηδέψει την αδερφή την ανιψιά του και την εγγονή του βρέθηκε μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη. Οι αρχές του απαγόρευσαν να μπει στο σπίτι να πάρει τα  ρούχα του για την κηδεία. Το χειρότερο ήταν όπως είπε  ότι δεν είχαν ούτε χρήματα για να γίνουν οι κηδείες.

Γιατί κανείς δεν άκουσε  τους πυροβολισμούς

Αυτό που δημιουργεί εντύπωση στους αστυνομικούς είναι γιατί κανένας από τους γείτονες δεν άκουσε τους  οκτώ πυροβολισμούς. Ή ακόμα και αν τους άκουσαν γιατί δεν ειδοποίησαν τις αρχές. Η μαρτυρία μιας γειτόνισσας  είναι αποκαλυπτική

Ποιο ήταν τελικά  το κίνητρο του δράστη

Η αλήθεια πιστεύουν οι αρχές κρύβεται στις κακές σχέσεις γαμπρού και πεθεράς που είχαν αντίκτυπο όμως στη σχέση του αστυνομικού με την γιατρό σύζυγό του. Από την αρχή της σχέσης τους λένε οι πληροφορίες μας υπερτονιζόταν η κοινωνική διαφορά των δύο συντρόφων, μιας φράση που ακουγόταν συχνά από το στόμα της πεθεράς του ήταν ότι δεν ταίριαζε με την κοινωνική θέση της κόρης της. Εκείνη γιατρός, εκείνος ένας απλός αστυνομικός. Το ζευγάρι δεν έδειχνε να  είχε οικονομικά προβλήματα και πρόσφατα είχαν αγοράσει ακόμα και εξοχικό  στην Νάξο. Είναι το σπίτι που βλέπετε στην περιοχή Γαλανάδας ..Εκεί ήταν και οι τελευταίες τους διακοπές το περασμένο καλοκαίρι .

Τι έκανε ο δράστης επί  τρεις ώρες ανάμεσα στους φόνους και την αυτοκτονία ;

Όταν εκτέλεσε το παιδί του για τρεις ολόκληρες ώρες ο αστυνομικός καθόταν διπλά στο άψυχο κορμάκι της Μπουμπού του όπως την αποκαλούσε....μέχρι να στρέψει το όπλο πάνω και γράψει τον επίλογο της τραγωδίας.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top