Ελεύθερη με όρους η πρώην σύζυγος του ψυχιάτρου – Αρνήθηκε ότι ήταν η ηθική αυτουργός της ενέδρας

«Η αλήθεια έλαμψε», ήταν τα πρώτα λόγια της γιατρού στα δικαστήρια

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά από πολύωρη διαδικασία η πρώην σύζυγος του ψυχιάτρου η οποία αντιμετωπίζει την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας σε απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Η 53χρονη γιατρός συνελήφθη καθώς μετά την επίθεση που δέχτηκε ο γνωστός ψυχίατρος φέρεται να την έχει υποδείξει ως ηθική αυτουργό.

Εμφανώς καταβεβλημένη η 53χρονη γιατρός απομακρύνθηκε από τα δικαστήρια αποφεύγοντας να κάνει περισσότερες δηλώσεις.

ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ Η ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ

"Δεν έχω καμία σχέση. Για το περιστατικό να ερωτηθεί ο πρώην σύζυγός μου. Δεν μπορώ να γνωρίζω ποιος το έκανε και γιατί. Πριν χωρίσουμε οι σχέσεις μας δεν ήταν καλές. Μετά είχαμε μόνο τυπική επικοινωνία για τα παιδιά".

Το πρωί της Κυριακής, η 53χρονη γιατρός με ανάρτησή της στο facebook θέλησε να ευχαριστήσει όσους της συμπαραστάθηκαν. "Σας ευχαριστώ όλους ατελείωτα και μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, που είτε μέσω της φυσικής σας παρουσίας, είτε μέσω των εκατοντάδων μηνυμάτων αγάπης, συμπαράστασης και στήριξης, μου σταθήκατε σ'αυτή τη σκληρή δοκιμασία της ζωής μου".

 

Το απόγευμα του Σαββάτου βρέθηκε ενώπιον της ανακρίτριας και ο πρώην σύζυγός της, ενώ κλήθηκε να καταθέσει και η κόρη του ζευγαριού. Ο γνωστός ψυχίατρος μετά τους πυροβολισμούς που δέχτηκε το βράδυ της Πέμπτης φέρεται ότι είχε υποδείξει την 53χρονη γιατρό ως ηθική αυτουργό της επίθεσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σχεδόν εξ΄επαφής πυροβόλησαν τον ψυχίατρο στην Κρήτη - Κατονόμασε τη σύζυγό του ως ύποπτη

Η πρώην σύζυγος του ψυχιάτρου είναι η ύποπτη για τη δολοφονική επίθεση εις βάρος του

Προσήχθη ένας ύποπτος για τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του ψυχιάτρου στην Κρήτη

Όσο βρισκόταν στα δικαστήρια ο ψυχίατρος δεν ήρθε σε επαφή με την πρώην σύζυγό του.

Η γιατρός αντιμετωπίζει την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας σε απόπειρα ανθρωποκτονίας. Οι όροι που της επιβλήθηκαν είναι απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα μια φορά το μήνα και να μην έχει επικοινωνία με τον πρώην σύζυγό της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top