Σχεδόν εξ΄επαφής πυροβόλησαν τον ψυχίατρο στην Κρήτη - Κατονόμασε τη σύζυγό του ως ύποπτη

Ο ψυχίατρος ανέφερε πως γνωρίζει τους δράστες και πως οι λόγοι είναι προσωπικοί

Σχεδόν εξ΄επαφής πυροβόλησαν τον ψυχίατρο στην Κρήτη

Σαν από θαύμα γλίτωσε χθες βράδυ από τους εκτελεστές του γνωστός ψυχίατρος στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ο ίδιος, μιλώντας στους δημοσιογράφους, είπε ότι γνωρίζει τους ηθικούς αυτουργούς ενώ έχει δεχτεί και πάλι επίθεση πριν από λίγους μήνες.

«Το ότι ζω είναι θαύμα, την δεύτερη φορά δεν θα ζω», ανέφερε ο ίδιος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η πρώην σύζυγος του ψυχιάτρου είναι η ύποπτη για τη δολοφονική επίθεση εις βάρος του

Όλα έγιναν λίγα λεπτά από τη στιγμή που έφυγε από το γραφείο του στο κέντρο του Ηράκλειου. Ο 50χρονος μπήκε στο αυτοκίνητό του, το οποίο είχε αφήσει σε παρκινγκ της περιοχής. Τότε είδε με την ακρη του ματιού του να τον πλησιάζουν 3 άτομα, να πυροβολούν και ένας από αυτούς να σπάει με ένα λοστό το τζάμι.

Ο γιατρός τραυματίστηκε ελαφρά στο μέτωπο από τα σπασμένα γυαλιά και καθώς η κατάσταση της υγείας το επέτρεπε, μίλησε στους αστυνομικούς της ασφάλειας Ηρακλείου.

Το άτομο που φέρεται να κατονόμασε ο γνωστός ψυχίατρος είναι η πρώην σύζυγός του, 53 ετών, η οποία είναι και αυτή γιατρός και αργά το απόγευμα συνελήφθη. Τώρα ο 50χρονος πρέπει να αποδείξει ότι οι σφαίρες που καρφωθήκαν στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου και στο προσκέφαλο του καθίσματος, είχαν ηθική αυτουργό την πρώην σύζυγό του.

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν το αυτοκίνητό του, ενώ αναζητούν από κάμερες καταστημάτων το δρομολόγιο διαφυγής των δραστών, καθώς το θύμα δε φαίνεται να έχει δει πως κατάφεραν να ξεφύγουν οι παραλίγο εκτελεστές του.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top