Απίστευτη φρίκη στο Βόλο: Βίαζε την 7χρονη εγγονή του!

Επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 18 ετών στον 70χρονο

Φρίκη στο Βόλο: Βίαζε την 7χρονη εγγονή του

Ποινή κάθειρξης δεκαοχτώ ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καρδίτσας στον 70χρονο Βολιώτη που κακοποιούσε σεξουαλικά την 7χρονη εγγονή του.

Πρόκειται για υπόθεση που είχε αποκαλυφθεί τον Νοέμβριο του 2016, όταν το εφτάχρονο παιδί ξέσπασε και εξομολογήθηκε στην οικογένειά του τον εφιάλτη που βίωνε.

Άμεσα έγινε καταγγελία στην Εισαγγελία Βόλου, η οποία κινήθηκε με απόλυτη μυστικότητα

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένο και σε απόπειρα, και αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα, ανήλικης που δεν είχε συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας της, ενώ τον απάλλαξε από την κατηγορία της κατάχρησης σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση.

Ο 70χρονος από την πλευρά του υποστήριξε πάντως ότι είναι αθώος και κατηγόρησε τον γιο του και την οικογένειά του ότι έχουν στήσει σκευωρία σε βάρος του λόγω οικογενειακών διαφορών και πως θέλουν να του αρπάξουν την περιουσία.

Πως το κοριτσάκι αποκάλυψε τη φρίκη που ζούσε

Η στιγμή των αποκαλύψεων έφτασε όταν το μικρό κοριτσάκι άρχισε εμφανώς να δείχνει ότι φοβάται τον παππού.

Το εκδήλωνε αυτό με διάφορες συμπεριφορές όταν η οικογένεια επρόκειτο να τον επισκεφτεί. Υποψίες ότι κάτι κακό μπορεί να είχε συμβεί «φούντωναν», όμως κανένας δεν θα περίμενε ποτέ τα όσα σοκαριστικά αποκαλύφτηκαν στη συνέχεια.

Όπως είπε η μητέρα της 7χρονης στο δικαστήριο, όταν το ανήλικο κοριτσάκι αποκάλυψε το τι είχε συμβεί «ήρθε ο 70χρονος, ομολόγησε και πρότεινε να μας δώσει κάποιο χρηματικό ποσό».

Σημειώνεται πως η ιατρική εξέταση της ανήλικης κρίθηκε από το δικαστήριο ακριβής σε όλα της τα σημεία. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top