Καθηγητής του είπε να βγει από την τάξη κι εκείνος του έσπασε το γόνατο

Σκηνές απείρου κάλλους σε σχολείο του Ρεθύμνου

Ο κακός χαμός έγινε πριν από λίγες μέρες σε σχολείο του Ρεθύμνου, όταν αριστούχος μαθητής σε έξαλλη κατάσταση επιτέθηκε και ξυλοκόπησε τον καθηγητή του, στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο καθηγητής φέρεται να έκανε παρατήρηση στον μαθητή για απρεπή συμπεριφορά την ώρα του μαθήματος, εκείνος όμως δεν υπάκουσε στις παρατηρήσεις του και ο καθηγητής του ζήτησε να βγει από την τάξη.

Ο μαθητής εξοργίστηκε με τον καθηγητή του, σηκώθηκε από τη θέση του και τον κλώτσησε στο πόδι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο γόνατο και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί του τοποθέτησαν γύψο μέχρι να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου, πρόκειται για μαθητή που αντιμετωπίζει πρόβλημα ως προς τη διαχείριση των συναισθημάτων του και ιδιαίτερα του θυμού του.

Επίσης, όπως έγινε γνωστό ο καθηγητής δε θα υποβάλει μήνυση εναντίον του μαθητή, καθώς οι γονείς του προσκόμισαν γνωμάτευση ειδικού που αναφέρει την κατάστασή του και αιτιολογεί τη συμπεριφορά του. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top