«Είναι ξεκάθαρο μήνυμα. Είχα δεχθεί απειλές και στο παρελθόν», λέει ο εκδότης που βρήκε χειροβομβίδα στο σπίτι του

Ο ίδιος βρήκε τη χειροβομβίδα όταν επέστρεφε το βράδυ στο σπίτι του - ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 21:05

Για ξεκάθαρο μήνυμα έκανε λόγο ο εκδότης της εφημερίδας «Παρασκήνιο», Νίκος Καραμανλής, στο σπίτι του οποίου, άγνωστοι έριξαν τα ξημερώματα μια χειροβομβίδα με την περόνη της.

Διαβάστε επίσης: Έριξαν χειροβομβίδα έξω από σπίτι εκδότη

«Κάποιοι ήθελαν να μου στείλουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Και στο παρελθόν είχα δεχθεί απειλές από αγνώστους που μου έλεγαν “σταμάτα να γράφεις”. Η δουλειά που κάνουμε δεν είναι δουλειά Αγίων, είναι δουλειά δύσκολη και δυστυχώς τόσο στο παρελθόν όσο και τώρα είχαμε και έχουμε δεχθεί απειλές, όπως και άλλοι συνάδελφοι. Εγώ πρόσφατα ανέφερα τα προβλήματα στον Αρχηγό της αστυνομίας και σε άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκδότης, χωρίς να κρύψει ότι είναι αρκετά αναστατωμένος από τις εξελίξεις.

(Ο εκδότης Νίκος Καραμανλής)

Όπως είπε, χθες τα ξημερώματα, λίγο μετά τη 01:00 επέστρεφε από βραδινή έξοδο με τον αστυνομικό συνοδό του, όταν αντιλήφθηκε την χειροβομβίδα μέσα στην αυλή του σπιτιού του.

«Πάντα σταματάω στη γωνία λίγο πιο πάνω από το σπίτι μου και ο αστυνομικός που με συνοδεύει κάνει έναν έλεγχο. Τελείως τυχαία το μάτι μου έπεσε δίπλα ακριβώς από το φυλάκιο, είδα ένα αντικείμενο και επειδή είμαι υποψιασμένος και είχα δεχθεί και στο παρελθόν απειλές, κοίταξα με προσοχή το χώρο, κατέβηκα από το αμάξι και είπα του αστυνομικού ότι είναι χειροβομβίδα», περιέγραψε ο κ. Καραμανλής.

Τόνισε επίσης ότι εδώ και δύο χρόνια δεν έχει φρουρό και το σπίτι του δε φυλάσσεται, παρά το γεγονός ότι έχει δεχθεί πολλές φορές στο παρελθόν απειλές.

Πλέον θα περιμένει περαιτέρω ενημέρωση από την Αντιτρομοκρατική μετά και από την ολοκλήρωση των ερευνών στα εγκληματολογικά εργαστήρια. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top