Κινηματογραφική καταδίωξη στο Νέο Ηράκλειο – Με το όπλο γεμάτο, έτοιμος να πυροβολήσει, ήταν Αλβανός κακοποιός

Το Star κατέγραψε αποκλειστικές εικόνες από την μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας.

Τρέχοντας στο δρόμο με το πιστόλι στα χέρια προσπαθούσε να ξεφύγει ένας Αλβανός κακοποιός ο οποίος το πρωί άρπαξε φορτηγάκι γεμάτο τσιγάρα στο Νέο Ηράκλειο.

Μετά από σκληρή καταδίωξη, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ τον εγκλώβισαν σε μια αυλή και του πέρασαν χειροπέδες.

Το Star κατέγραψε αποκλειστικές εικόνες από την μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας.

Όπως θα δείτε και στο video, με το όπλο γεμάτο, έτοιμος να πυροβολήσει ήταν ο αδίστακτος ληστής που έτρεχε  στους δρόμους του Νέου Ηρακλείου προσπαθώντας να ξεφύγει από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

Στη φωτογραφία- ντοκουμέντο φαίνεται ξεκάθαρα το φυσίγγιο που είναι ακόμη στη θαλάμη του όπλου κι ακριβώς δίπλα η κουκούλα που φορούσε όταν έκανε τη ληστεία.

Η ληστεία έγινε λίγο μετά τις 8 το πρωί στην οδό Ροΐδη. Ο υπάλληλος εταιρίας άφησε το φορτηγάκι στο δρόμο και μετέφερε κούτες τσιγάρα σε ψιλακατζίδικο της περιοχής. Τότε είδε τον ληστή να τον σημαδεύει στο κεφάλι.

Το κλεμμένο φορτηγάκι που ήταν γεμάτο τσιγάρα αξίας 17 χιλιάδων ευρώ εντοπίστηκε αμέσως και τελικά ακινητοποιήθηκε στη διασταύρωση των δρόμων Χαράς και Κρίνων. 

Επί 20 λεπτά ο ληστής κρατώντας το πιστόλι στα χέρια έτρεχε για να ξεφύγει από την αστυνομία, περνώντας από πυλωτή σε πυλωτή. Κάποια στιγμή έφτασε στην οδό Μυκηνών και κρύφτηκε πίσω από μια μαύρη σακούλα, όπου και τον εντόπισαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, περνώντας του χειροπέδες.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στο δρόμο το μπουφάν και τη μπλούζα του δράστη ο οποίος τα είχε πετάξει για να μην τον αναγνωρίσουν.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top