Ξεσπά το 19χρονο μοντέλο: «Δεν αντέχω τη φυλακή, θα πεθάνω!» - Κατάφερε να μιλήσει με τους γονείς και τον δικηγόρο της

Υποστηρίζει ότι την παγίδευσαν φιλικά της πρόσωπα

Με τους γονείς της και τον δικηγόρο τους κατάφερε να μιλήσει η 19χρονη που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ με 2,5 κιλά κοκαΐνης. Κλαίγοντας επαναλάμβανε ότι δεν γνώριζε για τα ναρκωτικά.

«ΜΕ ΠΑΓΙΔΕΥΣΑΝ ΦΙΛΙΚΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΑ»  ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Η 19ΧΡΟΝΗ

 

Μια εβδομάδα μετά τη σύλληψή της, η 19χρονη από τη Λέσβο κατάφερε να μιλήσει με τους γονείς της και τον δικηγόρο τους. Ξεσπώντας σε λυγμούς η νεαρή γυναίκα επαναλάμβανε ότι είναι αθώα.

ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Η 19ΧΡΟΝΗ

 

«Δεν αντέχω να βγάλω τη φυλακή, θα πεθάνω. Μου έδωσαν το σακίδιο, δεν ήξερα ότι είχε μέσα ναρκωτικά. Μου είπαν να το πάρω για να βοηθήσω με τις αποσκευές και θα βρεθούμε στο Χονγκ Κονγκ. Εκεί θα έμενα μια εβδομάδα. Με παγίδευσαν φιλικά μου πρόσωπα».

Ο ΑΙΘΙΟΠΑΣ «ΦΙΛΟΣ» ΚΑΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ

 

Τα πρόσωπα που γνώρισε η όμορφη Ειρήνη φεύγοντας από τη Λέσβο ήταν στο προφίλ της στο Facebook το οποίο κατέβηκε. Ένας από τους καινούργιους της φίλου  ήταν και  ο 20χρονος Αιθίοπας με τα αρχικά Μπι Μπερ. Ζει στην Αντίς Αμπέμπα και σε μια ανάρτησή του έγραφε ότι ήταν μαζί με την Ειρήνη. Όταν όμως η 19χρονη εντοπίστηκε με τα 2,5 κιλά κοκαϊνης στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ απέσυρε το όνομά της από την ανάρτηση. Γεγονός που προκαλεί ερωτήματα για το πως ενημερώθηκε για τη σύλληψή της.

Στις φυλακές του Λάι Κινγκ όπου κρατείται η 19χρονη οι συνθήκες είναι αυστηρές. Για να καταλάβετε ο κανονισμός προβλέπει ότι οι κρατούμενοι μπορούν να κάνουν μόνο ένα τηλεφώνημα τον μήνα. Η επικοινωνία γίνεται με γραπτές επιστολές μέσω των φυλακών.

«Η ίδια ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία ανάμειξη με τα ναρκωτικά. Στο Χονγκ Κονγκ θα έμενε λίγες ημέρες και μετά θα επέστρεφε στην Ελλάδα. Δεν ανέφερε ότι ήταν με κάποιο άλλο άτομο. Ανησυχεί για το πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση. Είναι στεναχωρημένη και ψυχολογικά πιεσμένη» αναφέρουν πηγές του υπουργείου Εξωτερικών.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 19χρονης Σάκης Κεχαγιόγλου, δηλώνει πως «δεν είναι ούτε απλό ούτε εφικτό πιστεύω. Η Ειρήνη θα δικαστεί. Αν αθωωθεί θα γυρίσει στους δικούς της, αν καταδικαστεί θα εκτίσει ποινή εκεί».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top