Βίκυ Σταμάτη στο Star: «Ξέρω ποιά ήταν αυτή που με φώναζε “βλαχάρα”»

Τι λέει για το διαζύγιο με τον Άκη Τσοχατζόπουλο – «Δεν έχω σχέση με το βρώμικο χρήμα και με το σκάνδαλο»

Η Βίκυ Σταμάτη στις 12 Απριλίου 2012 πέρασε μια διαχωριστική γραμμή.

Από γυναίκα ενός πανίσχυρου πρώην υπουργού έγινε σύζυγος ενός κατηγορουμένου για μίζες. Tότε ήταν που στα δικαστήρια, πολίτες την αποδοκίμασαν.

Στη συνέντευξη «ποταμό» που παραχώρησε η Βίκυ Σταμάτη στον Παναγιώτη Στάθη αναφέρθηκε αναλυτικά στο διαζύγιο με τον Άκη Τσοχατζόπουλο, και στον χαρακτηρισμό «βλαχάρα» που άκουσε στα δικαστήρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το ξέσπασμα της Βίκυς Σταμάτη εναντίον του Παύλου Πολάκη: «Διαστροφή, ψυχική διαταραχή τα όσα λέει»

«ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΕ»

«Υπήρχε μια γυναίκα, πολύ χαμηλού επιπέδου, που άρχισε να ωρύεται για τις επικουρικές συντάξεις και άρχισε να με βρίζει με εκφράσεις τύπου Πουλάκη (εννοεί τον Πολάκη). Μια γυναίκα, απαράδεκτο, να υβρίζει εμένα για τις επικουρικές συντάξεις που τις είχαν κόψει. Αυτή λοιπόν η φωνή ξέρω πολύ καλά ποια είναι , σε ποιόν ανήκει. Θα μπορούσα να κινηθώ εναντίον της. Δε το έχω κάνει μέχρι σήμερα».

Την ίδια ημέρα που το δικαστήριο ανακοίνωσε την ποινή κάθειρξης 19 ετών στον Άκη Τσοχατζόπουλο, η σύζυγός του επέλεξε να ανακοινώσει στο πανελλήνιο πως θα τον χωρίσει. Η Βίκυ Σταμάτη εξηγεί εκείνη την κίνηση:

«Αυτό σημαίνει τουλάχιστον για μένα , ήταν μια κίνηση της τελευταίας στιγμής και θεωρώ ότι ήταν πάρα πολύ έξυπνη, διότι έγινε την ώρα που εγώ ήμουν σε απόλυτη καταπίεση» δήλωσε η ίδια και ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος με τον Παναγιώτη Στάθη:

Π.Σ: «Για να μην αφήνουμε σκιές , γιατί αυτό που είπατε, καταγράφεται εμμέσως ως στρατηγική, ως τακτική κίνηση»

Β.Σ: «Πείτε το όπως θέλετε»

Π.Σ: «Ηταν όμως έτσι;»

Β.Σ: «Όχι. Ηταν μια κίνηση αυθόρμητη της τελευταίας στιγμής δικής μου καθαρά απόφασης, ώριμης σκέψης, ότι “κύριοι εγώ παίρνω πλέον τις αποστάσεις μου”».

Π.Σ: «Εσείς εκείνη την ώρα στέλνατε ένα μήνυμα “δεν έχω σχέση με τον Τσοχατζόπουλο, είμαι εγώ και το παιδί μου”»

Β.Σ: «Λάθος. Δεν έχω σχέση με το σκάνδαλο και το βρώμικο χρήμα»

Π.Σ: «Άρα χωρίσατε να το πω έτσι ποιητική αδεία, από το εδώλιο όχι από την κλίνη;»

Β.Σ: «Ακούστε, μας έχουν χωρίσει και από την κλίνη, πεντέμιση χρόνια είμαστε χώρια»

Π.Σ: «Αν ξέρατε ότι θα δημιουργηθεί τόσο κακό με το σπίτι στην Ακροπολη , θα θέλατε να το αγοράσετε τελικά;»

Β.Σ: «Το Πενταμελές Δικαστήριο , ήταν αδιάβαστοι οι άνθρωποι. Εκτελούν εντολές. Είναι η μοναδική μου στέγη, οικογενειακή μου στέγη. Αυτό το σπίτι αποκτήθηκε με δανεισμό».

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top