Βρέθηκαν αποτυπώματα που δεν ανήκουν στον δολοφόνο της Δώρας

Ο ιατροδικαστής απαντά στους ισχυρισμούς του δράστη ότι η κοπέλα έπεσε στο μαχαίρι του

Δολοφονία Δώρας: Βρέθηκαν κι άλλα αποτυπώματα

Τους ισχυρισμούς του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη ότι μπορεί η άτυχη κοπέλα να έπεσε πάνω στο μαχαίρι του και ότι ο ίδιος δεν είχε πρόθεση να τη σκοτώσει καταρρίπτει η αναφορά του ιατροδικαστή για τα δολοφονικά χτυπήματα πάνω στο κορμί της άτυχης κοπέλας.

Στην αναφορά τονίζεται ότι «το θύμα ήταν σε πρηνή θέση, κανονικά ντυμένο, με διαμήκη τομή 15 εκατοστά στην αριστερή κοιλιακή χώρα, τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο στο κεφάλι και στην πρόσθια και οπίσθια επιφάνεια του κορμού».

Διαβάστε επίσης: Η δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη και οι αμφιβολίες

Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Τι λέει η θεία της στο STAR – Ο δολοφόνος της στο ίδιο κελί με τον Αλκέτ Ριτζάι!

Στις φυλακές Δομοκού ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη

Εκτός αυτού, σύμφωνα με το «Βήμα» στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέα στοιχεία από τη δικογραφία, τα οποία αποκαλύπτουν ότι βρέθηκαν αποτυπώματα αγνώστων ατόμων που δεν σχετίζονται ούτε με τον 58χρονο καθ’ ομολογίαν δράστη, ούτε με τα άτομα που βρέθηκαν αργότερα στο σημείο, όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα της 32χρονης.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η ΕΛΑΣ δεν έχει σαφή ένδειξη για εμπλοκή δεύτερου ατόμου στην επίθεση εναντίον της Δώρας, παρ’ όλ’ αυτά εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Τέλος αυτό που ερευνούν με μεγάλη προσοχή οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών είναι γιατί εξαφανίσθηκε ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος στην οδό Τανάγρας στο Γαλάτσι, ο οποίος φιλοξενούσε τον 58χρονο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top