Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον «Μαραντόνα» - Aποκλειστικά στο Star η αδελφή του

«Δε νομίζω ότι ο αδερφός μου θα ήθελε να σκοτώσει άνθρωπο, ούτε να συμμετέχει σε μια ομάδα που θα πήγαινε με αυτόν τον σκοπό»

Διεθνές ένταλμα σύλληψης έχει εκδοθεί σε βάρος του 30χρονου κακοποιού ο οποίος κατηγορείται για την δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και σύμφωνα με πληροφορίες διέφυγε στην Αλβανία.

Η αδελφή του καταζητούμενου που μένει στη Μεγαλόπολη μιλώντας αποκλειστικά στο Star έκανε λόγο για έναν απίστευτο εφιάλτη που ζει η οικογένειά της:

«Δε νομίζω ότι ο αδερφός μου θα ήθελε να σκοτώσει άνθρωπο, ούτε να συμμετέχει σε μια ομάδα που θα πήγαινε με αυτόν τον σκοπό».

Αν και γνωρίζει  εδώ και μέρες ότι ο αδελφός της είναι πια καταζητούμενος για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, βαθιά μέσα στην ψυχή της θα ήθελε να αποδειχθούν όλα ένα ψέμα:

«Δεν το πίστεψα. Μέχρι σήμερα το πρωί πίστευα πως θα ήταν μια ταινία, πως θα ξυπνήσω και θα έχει τελειώσει. Δυστυυχώς δεν τελείωσε».

Η Ηλιάνα, η αδελφή του καταζητούμενου πλέον Αλέξανδρου Μάτα, μιλώντας αποκλειστικά  στο Star, αναφέρθηκε στη στιγμή που έμαθαν στην οικογένειά της την εμπλοκή του δικού τους ανθρώπου στη δολοφονία του άτυχου δικηγόρου:

«Πολύ σκληρό για δεύτερη φορά να μαθαίνεις ότι αυτός ο άνθρωπος έχει καταστρέψει τη ζωή του και έχει βλάψει και κάποιον άνθρωπο».

Αμέσως μετά τη δολοφονία του Ζαφειρόπουλου, ο Αλέξανδρος Μάτα πρόλαβε και διέφυγε στην Αλβανία στο χωρίο απ' όπου κατάγεται η οικογένειά του. Από εκεί τηλεφώνησε στην αδελφή του για πρώτη και τελευταία φορά μετά το έγκλημα.

Ο Αλέξανδρος Μάτα, στη Μεγαλόπολη όπου μεγάλωσε ήταν γνωστός με το παρατσούκλι Μαραντόνα. Ήταν ένας από τους καλύτερους  παίχτες που πέρασαν ποτέ από την τοπική ποδοσφαιρική ομάδα.

Η εμπλοκή του με το έγκλημα έγινε σχεδόν ταυτόχρονα με τη μεταγραφή του σε άλλη ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 30χρονος καταζητούμενος κακοποιός ο οποίος κρύβεται κάπου στην Αλβανία, θα προσπαθήσει να περάσει πιθανότατα στην Ιταλία γεγονός που έχει κινητοποιήσει τις Ιταλικές διωκτικές αρχές.

 

Δείτε περισσότερα στο video
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top