Ξυλοκόπησαν ποδηλάτη στη Θεσσαλονίκη εξαιτίας της μπλούζας που φορούσε

Όλα όσα περιέγραψε ο ίδιος για τη δυσάρεστη περιπέτειά του - ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 17:21

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας νεαρός ποδηλάτης χθες βράδυ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, γιατί φορούσε μια μπλούζα που έγραφε «Μολών λαβέ».

Όπως περιέγραψε ο ίδιος στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ενώ έκανε ποδήλατο στην περιοχή της Παναγίας Δεξιάς στην Καμάρα, περίπου 60 άτομα μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου του επιτέθηκαν, τον έριξαν από το ποδήλατο και αφού του έβγαλαν την μπλούζα, άρχισαν να τον ξυλοκοπούν με απίστευτη βιαιότητα.

Γράφει στο Facebook ο ποδηλάτης:

«Και ναι λοιπόν… Πήγαινα για μάθημα και φορούσα μια μπλούζα που έγραφε πάνω «μολών λαβέ», δώρο της θείας μου από την Αθήνα. Πότε δεν είχα σχέση με πολιτικές παρατάξεις κλπ…Η μπλούζα λοιπόν ήταν αρκετή για να μου την πέσουν όχι ένας ή δύο, αλλά περίπου 60 αναρχικοί και να με κάνουν όπως βλέπετε στη φωτογραφία. Διαβάζω 10 χρόνια για να καταφέρω “κάτι” και κινδύνεψε η ζωή μου από ανθρώπους οι οποίοι βρήκαν ότι το δικό τους “κατι” είναι να δέρνουν ανθρώπους που πήγαιναν στη δουλειά τους, απλά επειδή φορούσαν «λάθος μπλούζα». Κι έτσι νιώθουν ότι είναι σημαντικοί… Τα’ χω δει όλα παιδιά… Όχι απ’ αυτό που έπαθα… Τα’ χω δει όλα απ’ τους ανθρώπους που περπατάνε στους ίδιους δρόμους που περπατάω κι εγώ κι εσείς… Μου ξέσκισαν ρε την μπλούζα στη μέση της Καμάρας».

 

Δείτε περισσότερα στο video

 

 Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top