Συγκλονιστική εξομολόγηση μόνο στο star: "Έβαλαν πάνω μου το σίδερο και..."

Τι είπε στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" η 85χρονη που έζησε τον εφιάλτη στην Κυψέλη

Μία κόλαση στα χέρια 3 αδίστακτων ληστών πέρασε μία 85χρονη γυναίκα από την Κυψέλη.

H κυρία Δέσποινα από την Κυψέλη περιέγραψε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» τις φρικιαστικές στιγμές που έζησε στα χέρια τους όχι μία ούτε δύο αλλά τρεισήμισι ώρες.

«Πέρασα φριχτές και απαίσιες στιγμές. Δεν ήξερα τι θα συμβεί, πίστεψα πως θα πεθάνω. Ήταν τρεισήμισι εφιαλτικές ώρες. Με έδεσαν με γραβάτες στα χέρια μου, στο λαιμό μου. Πήραν το σίδερο και με σιδέρωσαν. Έφεραν δύο μαχαίρια και με φοβερίσανε. Κάποια στιγμή μου πέταξαν και νερό στα μούτρα αλλά εγώ δεν τα έχασα καθόλου. Όταν είδα το σίδερο δεν σας κρύβω πως φοβήθηκα πολύ. Το έβαλαν πάνω μου και όταν ζεστάθηκα και φώναξα το πίεσαν  πάνω μου με δύναμη» είπε η 85χρονη στην εκπομπή και πρόσθεσε:

«Στο τέλος αφού τα γκρέμισαν όλα, μου ζήτησαν λεφτά, τους έλεγα ότι δεν έχω. Σκεφτόμουν τα εγγόνια μου για να μπορέσω να αντέξω. Κάποια στιγμή με άφησαν με το σίδερο αναμένω δίπλα μου. Προσπαθούσα με τα χέρια μου, τα οποία μου είχαν δέσει πίσω στην πλάτη να βγάλω το σίδερο από την πρίζα, να λύσω σε καμιά ώρα τα χέρια. Σερνόμουνα κάτω για να μπορέσω να βγω στην είσοδο να ζητήσω βοήθεια. Φώναζα και δεν με άκουγε κανένας. Κάποια στιγμή με άκουσε μία γειτόνισσα και φώναξε την αστυνομία η οποία και ήρθε αμέσως. Να μην το περάσει άλλος. Έχω μία πληγή μέσα μου και θα ζω πάντα με το φόβο. Κλείνω τα μάτια μου και τους βλέπω μπροστά μου, τρία ζώα, τρία κτήνη.Το ευχαριστιόντουσαν αυτό που μου κάνανε. Μάλιστα είπα στον έναν “εσύ δεν έχεις οικογένεια δεν έχεις μάνα; Δεν έχεις τίποτα; Μου έχωσε μία δυνατή μπουνιά και μου έσπασε τη μύτη μου. Του είπα αφήστε με έχω δύο εγγονάκια, δεν καταλάβαιναν και με χτύπαγαν συνέχεια. Τους είπα πως μου φέρνουν φαγητό άλλοι για να καταλάβουν πως δεν έχω λεφτά. Πήραν τελικά 50 ευρώ και ένα δεκάευρω. Ο ένας καθόταν πάνω μου για να μην κουνιέμαι". 

Διαβάστε επίσης:Απίστευτο: ΑμΕΑ ο αρχηγός της ληστών με το σίδερο

Πώς συνελήφθησαν οι αδίστακτοι Γεωργιανοί που «σιδέρωσαν» τη γυναίκα στην Κυψέλη

Το μόνο σίγουρο είναι πως η κυρία Δέσποινα αλλά και όλοι οι κάτοικοι της Κυψέλης, νοιώθουν καλύτερα μετά τη σύλληψη των 6 αδίστακτων κακοποιών από την Γεωργία. Ο φόβος βέβαια έχει φωλιάσει στην ψυχή τους και θα αργήσει να αποκατασταθεί το κλίμα ασφάλειας στην περιοχή. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top