Θύμα άγριου ξυλοδαρμού 30χρονος φοιτητής στο Ρέθυμνο – «Με χτυπούσαν ανελέητα»

Τρεις νεαροί του επιτέθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής - ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 16:54

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας 30χρονος φοιτητής από το Μεσολόγγι, ο οποίος κάνει το διδακτορικό του στο τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο.

Όπως καταγγέλλει ο ίδιος, τα ξημερώματα της Κυριακής δέχθηκε αναίτια επίθεση από τρεις νεαρούς στη συμβολή των οδών Πατριάρχου Γρηγορίου και Δημακοπούλου στην Παλιά Πόλη του Ρεθύμνου.

Ο 30χρονος μαζί με έναν 35χρονο φίλο του από το Ηράκλειο, τον οποίο φιλοξενούσε στο σπίτι του είχαν βγει μια βόλτα για φαγητό. Στις 14:30 τα ξημερώματα κι ενώ επέστρεφαν στο σπίτι, τρεις νεαροί τους έστησαν καρτέρι και λέγοντάς τους «excuse me», τους επιτέθηκαν με άγριες διαθέσεις.

Ο φίλος του 30χρονου πρόλαβε και το έβαλε στα πόδια, ο ίδιος όμως είχε ήδη δεχθεί μια γροθιά στο πρόσωπο, ζαλίστηκε, έπεσε στο έδαφος και μετά οι νεαροί άρχισαν να τον χτυπούν ομαδικά με μπουνιές και κλωτσιές στο πρόσωπο και στο κεφάλι.

Βλέποντας φίλος του, ότι ο νεαρός δεν τον ακολουθούσε, επέστρεψε στο σημείο και τον βρήκε σχεδόν αναίσθητο. Κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Ο 30χρονος δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μπήκε στη χειρουργική κλινική.

Η αστυνομία μετά από τις περιγραφές των θυμάτων συνέλαβαν έναν 22χρονο κι έναν 20χρονο, τους οποίους αναγνώρισαν οι νεαροί. Οι συλληφθέντες αρνούνται τις κατηγορίες.

«Τα χτυπήματα είναι μόνο στο κεφάλι, δηλαδή η επίθεση ήταν καθαρά δολοφονική. Μια μόνο μπουνιά στο κεφάλι αν είναι σε λάθος σημείο μπορεί να σου κοστίσει τη ζωή. Εγώ προσπάθησα να καλυφθώ όπως μπορούσα, αλλά τα χτυπήματα ήταν ανελέητα», δήλωσε το θύμα στην «Κρητική Επιθεώρηση».

«Νομίζω ότι αυτοί οι άνθρωποι ήθελαν να εκτονωθούν εκείνη την ώρα. Μας είδαν στο δρόμο να περπατάμε, τρώγαμε, μπορεί να σκέφτηκαν ότι είμαστε ζευγάρι και μας επιτέθηκαν γιατί θεώρησαν ότι είμαστε ευάλωτοι…», συνέχισε.

Το θύμα λέει ότι τους δράστες της επίθεσης, δεν τους είχε ξαναδεί ποτέ και δεν ξέρει για ποιο λόγο του επιτέθηκαν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top